Zatiahnuté
12°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Rozhádaní Müller a Tásler. Opäť spolu hovoria!
Zdielať na

Rozhádaní Müller a Tásler. Opäť spolu hovoria!

Zdá sa, že každý spor časom vyprchá a hádky sa skončia. Tak to bude zrejme aj medzi dvoma silnými osobnosťami. Richard Müller a Ivan Tásler si ešte nedávno nevedeli prísť na meno. Sporom je však asi koniec! Na plese v opere dokonca plánovali spoločný duet.

Dokopy ich zviedla spolupráca na Richardovom albume v roku 2001. Vtedy sa zdalo, že Tásler a Müller sú nerozluční kamaráti. Medzi spevákmi sa však udialo čosi, čo ani jeden z nich nechcel nikdy konkretizovať a prestali spolu hovoriť. Teraz je situácia iná. Obaja hudobníci sa objavili na plese v opere. A skladali si komplimenty.

"O niekoľko hodín po nás je tu Ivan Tásler. Budem hrať niekoľko piesní z jeho pera, takže je to fajn," prezradil Richard. Podobne radostne reagoval aj Ivan, ktorý priznal, že dokonca uvažovali nad spoločným vystúpením. Tu už cítiť zlepšenie vzťahov medzi týmito dvoma kohútmi. Ivan to napokon aj sám potvrdil. "My sme aj včera spolu telefonovali. Som rád, že s Richardom máme čoraz lepší a lepší vzťah," dodal líder IMT Smile. 

Pre ženu

Najčítanejšie