Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Bartošová po havárii kričala: Môj Artur zomrel!
Zdielať na

Bartošová po havárii kričala: Môj Artur zomrel!

Zdroj: blesk.cz/ISIFA

Životné peripetie 45-ročnej českej speváčky Ivety Bartošovej nemajú konca kraja. Jej cesta z dovolenky v Taliansku sa zmenila v okamihu na nočnú moru! Po ťažkej nehode na diaľnici D5 pri Plzni sa speváčka i jej 15-ročný syn druhýkrát narodili.

Ako uviedol český denník Blesk, ich auto narazilo v stredu v skorých ranných hodinách do kamióna, z ktorého trčali oceľové konštrukcie. "Osobný automobil narazil do zadnej časti návesu kamióna, ktorý išiel pred ním," povedala Hana Jehlíková z riaditeľstva krajskej polície v Plzni.

Hoci pôvodné informácie hovorili o tom, že luxusné Audi šoféroval Bartošovej taliansky milenec Domenico Martucci, nebolo to tak. "Bol to cudzí šofér, neviem o ňom nič, iba to, že bol Čech. Objednala ho moja kamarátka," vyjadril sa samotný Martucci. Speváčkin šofér priznal, že nehodu zavinil on a priamo na mieste dostal blokovú pokutu. Ani on, ani šofér kamióna pred jazdou nepili.

Posádka osobného automobilu vyviazla z havárie akoby zázrakom bez vážnejšieho zranenia. Keby však Bartošová so synom cestovali v aute s kratšou prednou časťou, mohli byť na mieste mŕtvi, keďže oceľové konštrukcie vnikli hlboko do auta. Speváčkinho syna Artura ošetrili záchranári. "Nebolo to ale nič vážne. Nemuseli sme ho ani previezť do nemocnice," viedla Lenka Ptáčková z plzenskej záchrannej služby.

Iveta Bartošová však bola po nehode vo veľkom šoku. Hneď po nej telefonovala priateľovi Domenicovi. "Bola veľmi vystrašená. Do telefónu kričala, že Artur zomrel! Potom sa jej vybil mobil, ostal som v šoku!," opísal hrôzostrašný telefonát Martucci.

Česká speváčka je na tom po autonehode psychicky veľmi zle. Hoci pri nej neutrpeli so synom vážnejšie zranenia, Bartošová sa stále nemôže zbaviť myšlienky, že by jej Artur mohol zomrieť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie