Oblačno
15°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Foreign Beggars. Angličania preberú slovenský Uprising
Zdielať na
TopStar

Foreign Beggars. Angličania preberú slovenský Uprising

Foreign Beggars je partička Angličanov, ktorá robí najenergickejšiu šou celej Európe. Rozhýbu aj Bratislavu a to na festivale Uprising. Zlaté piesky dobijú s veľkou párty už koncom tohto leta.

Na hudobnej scéne sa pohybujú už 15 rokov a po každom koncerte im pribudne veľké množstvo fanúšikov závislých na ich muzike. Kapela vydala päť albumov, excelovala na turné s Prodigy a predstavila sa aj po boku De La Soul, Snoop Dogga. 

Foreign Beggars pravidelne hrávajú na najvýznamnejších festivaloch Európy. Ich prednosťou sú najmä živé vystúpenia. Na Slovensku vystúpia prvýkrát na Uprisingu. Organizátori festivalu zaručujú, že na túto šou sa nedá len tak ľahko nedá zabudnúť.

Kapela pochádza z Londýna a okrem uk hip hopu sa pohybujú aj v dupstepe, grime a dnb. Výrazne sa zaslúžili o dnešnú podobu britského hip hopu. Na Uprisingu zahrajú známe hity ako napríklad "Contact" s Noisia, "Hold On" či "No Holds Barred".

Štvrtý ročník Uprising Reggae Festivalu sa bude konať 26. a 27. augusta na Zlatých pieskoch v Bratislave. Nebudú chýbať koncerty, workshopy, športové exhibície, výstavy, súťaže či stánky s rôznymi kulinárskymi dobrotami...

uprising

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie