Zatiahnuté
19°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Bratislava zažije pravú jamajskú pohodu. Uprising sa blíži
Zdielať na
TopStar

Bratislava zažije pravú jamajskú pohodu. Uprising sa blíži

Zdroj: uprising.sk

Uprising je reggae festival, ktorý sa stal neoddeliteľnou súčasťou leta nielen pre nás Slovákov. Je to najväčší stredoeurópsky festival zameraný na Reggae a zároveň festival, ktorý spája ľudí rozdielnych rás, z rôznych krajín a kultúr. Bratislavu už čoskoro ovládne jamajská pohoda.

Prvý krát sa Uprising oraganizoval v roku 2008. Každým rokom sa rozrastá stále viac a viac. Dokonca sa zaradil medzi top 40 európskych festivalov. O tohtoročnom Uprisingu vo videu viac prezradil organizátor festivalu Sveťo Moravčík.

Trvá dva dni a jeho fanúšikovia si zaručene prídu na svoje na štyroch stagoch. Zabaviť sa budú môcť na reggae, dancehall, ska, latino, hip-hop, dub, dubstep, ragga-jungle a dnb. O raggae atmosféru sa postarajú hviezdy Capleton či Gentleman. Hip hop predvedú Looptroop Rockers a zo slovenskej scény Vec, Zverina a ďalší.

Na festivale sa bude aj súťažiť. Zapojiť sa môžete do futbalového turnaja či pretekov na vodných bicykloch. Nebude chýbať ani exhibícia bikerov a skaterov na U-rampe a kopec ďalších sprievodných podujatí. Rodičia malých detí sú na festivale tiež vítaní. O ich ratolesti bude postarané v detskej zóne.

uprising.sk

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie