Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Život celebrít? To najlepšie z Promi Novín
Zdielať na

Život celebrít? To najlepšie z Promi Novín

Promi Noviny piatkovým vysielaním neskončili. nekončia. Pravdou však je, že počas letných prázdnin si dajú krátku prestávku, aby sme Vám mohli od septembra opäť prinášať zaujímavosti a pikošky tak ako doteraz. A že bolo na čo pozerať! Veď posúďte sami!

Vyše stovky vysielaní! Viac ako tisíc sto reportáží! Takmer 2300 minút nabitých emóciami, zaujímavosťami a pikoškami zo života slovenských aj svetových hviezd šoubiznisu. To všetko Vám priniesli Promi Noviny len od začiatku tohto roku.

Kmeňovú zostavu reportériek s ostro nabrúsenými mikrofónmi, ktoré už dobre poznáte v zložení Nora Hamar Ducká, Alexandra Hinková, Soňa Chotárová, Petra Poláčiková, Alexandra Orviská a Ivana Šišková dopĺňali regionálne štáby z celého Slovenska aj kolegovia z ďalších redakcií.

Ako prví sme Vám priniesli viacero horúcich noviniek. Tou najväčšou bola zrejme chvíľa, keď sme vypátrali a ulovili zábery údajnej matky najnovšieho dieťaťa Borisa Kollára.

Našej kamere neušli ani rozhovory s hviezdami svetových filmov, či novinky z JOJkárskych seriálov. Reportérky nezaháľajú ani cez leto a už v septembri sa môžete tešiť na ďalšie zaujímavé pikošky.

noviny.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie