Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Vydražili Jacksonovu bundu! Za 1,8 milóna dolárov
Zdielať na

Vydražili Jacksonovu bundu! Za 1,8 milóna dolárov

Kráľ popu Michael Jackson podporí charitu aj po svojej smrti. Milionár, ktorý za rekordnú sumu vydražil jeho najznámejšiu koženú bundu, chce vďaka tomuto pamätnému kúsku, pomôcť detským nemocniciam. Ikonickú čierno-červenú bundu vydražili na druhé výročie spevákovej smrti.

Zbožňovaný Michael Jackson zomrel pred dvomi rokmi. Na smutné výročie jeho smrti v americkom Beverly Hills vydražili spevákov asi najznámejší out fit. Čierno-červenú koženú bundu z videoklipu k hitu Thriller. Ako tancujúci zombie v nej "Jacko" nahrával hudobné video ešte v roku 1983.

Existujú dve takéto bundy. Texaský obchodník kúpil za neuveriteľných 1,8 milióna dolárov zachovalejší kúsok, ktorý spevák navyše aj podpísal. Nový majiteľ Jacksonovej bundy má s týmto pamätným kúskom veľké plány. Chce s bundou vyraziť na turné, na ktorom bude získavať peniaze pre organizácie podporujúce detské nemocnice.

Časť peňazí z predaja legendárnej bundy pôjde aj na dva tigre, ktoré kedysi kráľovi popu patrili. Vyvolávacia cena bundy bola jeden a pól milióna dolárov.

ISIFA

ISIFA

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie