Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Najsexi celebrity sveta? Toto je rebriček nezadaných krásavíc...
Zdielať na

Najsexi celebrity sveta? Toto je rebriček nezadaných krásavíc...

Muži ich jednoducho musia milovať! Nielenže vás ich sexepíl položí na lopatky, ale sú navyše aj nezadané! Bez priateľov, ktorí by ich v medveďom objatí uchránili pred nástrahami sveta...

1. Emma Watson

Už dávno si ju muži nespájajú len s čarodejníckym svetom Harryho Pottera. Počas ságy dospela táto britská herečka z malého dievčatka na prekrásnu labuť. Detskosť a naivitu odhodila spolu s dlhými vlasmi a muži jej krátky účes zbožňujú. Navyše sa rozišla s 28-ročným finančníkom Jayom Barrymorom, s ktorým randila od roku 2008.

2. Audrina Patridge

V zahraničnej televízii je to osobnosť s veľkým "O". Svet reality šou sa pred ňou trasie. A ako svojich mužských fanúšikov ešte viac navnadila? "Páčia sa mi muži, ktorí majú zmysel pre humor... A páči sa mi, keď muž vyvoláva rešpekt. A vie, ako narábať so ženou..."

3. January Jones

Začiatkom tohto roka sa rozišla s hercom Jasonom Sudeikisom. Má perfektnú postavu, prekrásne oči a je neuveriteľne sexi. A najnovšie aj tehotná. S kým? Niektorí špekulujú, že za to môže Sudeikis...

4. Rihanna

Jej fanúšikovia si vydýchli po tom, ako avizovala rozchod s násilníkom, spevákom Chrisom Brownom, ktorý sa podpísal pod jej modriny, škrabance a vyhlásenie, že jej je konečne bez priateľa fajn.

5. Olivia Wilde

Ako 19-ročná si zobrala na netypickom mieste - v autobuse - režiséra Tao Ruspoliho. Po ôsmich rokoch manželstva sa rozviedla. Je sexi pre veľa dôvodov, napríklad aj v filmových lesbických scénkach a pri horúcich bozkoch...

6. Sandra Bullock

Nad jej manželstvom s Jesse Jamesom krútili mnohí hlavou. No už skončilo. Oscarová držiteľka si splnila množstvo snov, a jedným z tých posledných je dieťa, ktoré si adoptovala. Prečo ju milovať? Zbytočná otázka.

7. Mila Kunis

Do povedomia sa dostala aj ako jedna z postáv v seriáli Tie roky sedemdesiate, no najnovšie zapôsobila na fanúšikov filmom Black Swan (Čierna labuť), kde si zahrala po boku Natalie Portman. Navyše sa rozišla s hviezdou filmu Sám doma, Macaulay Culkinom.

8. Bar Refaeli

Muži bledli závisťou, keď sa po boku Leonarda DiCapria objavila blonďatá kráska z Izraela. Šesť rokov však skončilo a dvojica to vzdala. Niektorí vravia, že ona je tá najsexi žena sveta vôbec.

9. Jennifer Love Hewitt

Kráska zo seriálu Stratené duše sa len po roku randenia rozišla s režisérom a hercom Alexom Behom. Chvíľu mala problémy s postavou, no netrvalo dlho a opäť stojí pred kamerami s úsmevom a dokonalá ako nikdy predtým.

10. Courtney Cox

Hviezda seriálu Priatelia má 46 rokov, no vyzerá úžasne. Jej krása kvitne aj po rozchode s manželom Davidom Arguettom, s ktorým bola dlhých 11 rokov. Spolu majú dcérku Coco, ktorej krstnou mamou je Jennifer Aniston.

tmz.com

Súvisiace články

Najčítanejšie