Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Toto je TOP 10 najsexi žien sveta!
Zdielať na

Toto je TOP 10 najsexi žien sveta!

Zdroj: belfasttelegraph.co.uk

Sú mladé, sú krásne, úspešné a neuveriteľne atraktívne. Aj pre rok 2011 si medzinárodne vydávaný časopis pre mužov FHM zostavil rebríček tých najsexi žien na svete. A pozrite sa, kto sa umiestnil v prvej desiatke! Pokiaľ nepoznáte mená ako Rosie Huntington-Whiteley, Katy Perry či Megan Fox, tak vám zrejme uniká, o kom muži vo vašej blízkosti snívajú...

Na rozdiel od minulých rokov bolo snáď najväčším prekvapením vyšachovanie speváčky, tanečníčky a modelky Cheryl Cole o štyri roky mladšou modelkou a herečkou, 24-ročnou Rosie Huntington-Whiteley. To však nie je všetko! Mladučká Rosie okrem Cheryl Cole vymenila aj miesto po boku herca Jasona Stathama s Kelly Brook a Megan Fox vo filme Transformers! "Som polichotená, že patrím k FHM najsexi ženám sveta. Tento rok je pre mňa vzrušujúci," komentovala pre noviny Belfast Telegraph Rosie.

Cheryl Cole sa v rebríčku prepadla až na 12. miesto, za to obrovský skok zaznamenali ako Katy Perry (postúpila o 35 miest), tak aj Rihanna (o 40 miest!) Tieto dve speváčky ešte nikdy predtým do prvej desiatky nenahliadli... Do stovky najsexi žien sveta sa napokon dostala aj manželka princa Williama Kate Middleton. Vyskočila až na 39. miesto. Zo zoznamu naopak úplne zmizli na rozdiel od predchádzajúcich rokov Jennifer Aniston, Lily Allen či Siena Miller.

TOP 10 najsexi žien sveta podľa časopisu FHM (For Him Magazine):

1. Rosie Huntigton-Whiteley

2. Katy Perry

3. Rihanna

4. Megan Fox

5. Olivia Wilde

6. Brooklyn Decker

7. Marisa Miller

8. Kelly Brook

9. Nicole Scherzinger

10. Irina Shayk

Súvisiace články

Najčítanejšie