Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Marilyn ako ste ju ešte nevideli! Sexsymbol v plnej kráse
Zdielať na

Marilyn ako ste ju ešte nevideli! Sexsymbol v plnej kráse

Našpúlené pery, platinové vlasy a koketný výraz. Legendárna krásavica, Marilyn Monroe, nezostala svojej povesti nič dlžná ani na najnovšej výstave fotografií. Pri príležitosti osláv jej nedožitých 85-tych narodenín sa o svoju osobnú zbierku podelil fotograf známych filmových hviezd.

Marilyn ako ste ju ešte nevideli. To sľubuje nová výstava fotografií filmovej ikony v New Yorku. Krásku zachytil objektív slávneho fotografa Murrayho Garretta. Ten sa o svoju súkromnú zbierku podelil, aby vzdal hold jednej zo svojich múz. V týchto dňoch by sa totiž blondínka dožila 85-tych narodenín.

 

"Bola jednou z tých šťastných, čo nemajú zlú fotografiu. Ak by ste ju chceli odfotiť tak, aby na fotke zle vyzerala, museli by ste si dať veľmi záležať. A aj tak by vám možno nevyšlo. Bola dokonale fotogenická," povedal Garrett.

Murray sa s Marilyn zoznámil, keď sa ešte volala Norma Jean Mortenson a živila sa modelingom. Rýchlo padla do oka hollwoodskym producentom a stala sa filmovým stelesnením dokonalosti. Až do smrti. Mala len 36 rokov.

Marilyn Monroe sexsymbol na fotografii

tv joj

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie