Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tajné VIDEO "zhúlenej" Marilyn Monroe
Zdielať na
TopStar

Tajné VIDEO "zhúlenej" Marilyn Monroe

Tajnú nahrávku so svetoznámou herečkou odkúpil od anonymného predajcu vášnivý zberateľ Keya Morgan len nedávno

Exkluzívnu nahrávku bez zvuku nedávno odkúpil od anonymného predajcu vášnivý zberateľ Keya Morgan, ktorý dal zároveň povolenie agentúre Reuters zverejniť úsek z tohto video. Za video nevyčísliteľnej hodnoty zaplatil Morgan 275-tisíc amerických dolárov (viac ako 182-tisíc eur).

REUTERS

Anonymný predajca, ktorého zberateľ vystopoval po niekoľkoročnom skúmaní života Marilyn Monroe, dodal, že slávna herečka bola vo videu vo veľmi uvoľnenej nálade práve kvôli najrozšírenejšej droge na svete.  

„Marilyn bola skutočná ľudská bytosť. Pochádzala z Kalifornie, mala rada fajčenie, pitie, zábavu a smiech. Po tejto stránke sme ju nikdy nevideli. Vnímali sme Marilyn Monroe len ako najväčšiu ikonu všetkých čias. Nemysleli sme si, že je to jemné dievča, ktoré malo kamarátky z iného ako šoubiznisového sveta. Žiadna z dievčat na videu nebola filmová hviezda. Sú to jednoducho normálne dievčatá, ktoré sa zabávali,“ prezradil Morgan agentúre Reuters.

„Povedal by som, že nahrávka pochádza z roku 1958 alebo 1959. Jej vzhľad na videu som porovnával s dochovanými fotografiami,“ vysvetľuje šťastný majiteľ. Niektoré zábery by sa mali objaviť v dražbe na internetovom eBayi už koncom tohto týždňa.

Zdielať na

Najčítanejšie