Polojasno
17°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Jojka exkluzívne vyspovedala tehotnú Penélope Cruz
Zdielať na

Jojka exkluzívne vyspovedala tehotnú Penélope Cruz

Nakrúcanie filmu Piráti Karibiku 4 si užívali všetci herci a celý štáb. Pre hlavnú ženskú postavu však mala práca na tomto filme ešte o niečo väčší význam. Penelope Cruz bola totiž počas filmovania v požehnanom stave.

Pirátov Barbossu a Jacka Sparrowa určite poznáte. V pokračovaní pirátov však pribudli aj nové postavy. Hlavnú ženskú úlohu si zahrala Penelope Cruz.

Herečka si nakrúcanie užívala o to viac, že práve v tom období čakala svoje prvé dieťa."Tvorcovia to vedeli od samého začiatku a ich reakcia nemohla byť lepšia. Nezabudnem na to do konca života," povedala herečka.

Penelope pri nakrúcaní Pirátov zažila ešte jednu premiérovú skúsenosť. Po prvýkrát nakrúcala akčné bojové scény. Vo filme bojuje ako udatná pirátka Angelika po boku Jacka Sparrowa. Čo mali medzi sebou títo dvaja v minulosti nevedno, no stále to medzi nimi iskrí.

Zaujímavosťou je, že vo filme si zahrala aj Penelopina sestra Monika. Robila jej dablérku v scénach, kde bolo vidieť celú postavu, pretože Penelope už mala v tom čase bruško. Sympatická herečka priznáva, že materstvo ju zmenilo a odteraz bude nakrúcať menej.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie