Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
JOHNNY DEPP EXKLUZÍVNE: Takto sa natáčali Piráti 4!
Zdielať na

JOHNNY DEPP EXKLUZÍVNE: Takto sa natáčali Piráti 4!

V koži Jacka Sparrowa je od prvej chvíle ako vo svojej vlastnej. Natáčanie miluje, pretože mu poskytuje veľkú slobodu. Niet sa čo čudovať, americký herec Johnny Depp nespĺňa vo filme jedinú úlohu, on sám pomáhal pri napísaní scenára. A čo všetko nám prezradil o novom dieli Pirátov z Karibiku?

Johnny je jednoducho pohoďák. Svedčil o tom aj spôsob, akým nedbalo elegantne oblečený vplával ležérne do sály, v ktorej sa konala tlačová konferencia k svetovej premiére filmu Piráti z Karibiku: V neznámych vodách. Jack Sparrow sa tu opäť dostáva do celkom neznámej krajiny, akurát že na rozdiel od predchádzajúcej časti, kde plával v hlbinách temnoty, tentokrát sa vybral za prameňom mladosti.

"Konečne som mohol nosiť dámsku bielizeň pod kostýmom," pochvaľoval si jednu z výhod filmovania. No nie vždy mu bolo do smiechu. Nebojácny Jack Sparrow má totiž aj svoje slabosti - miestne chrobáky. "Viete, nemám rád tvory, ktoré majú viac nôh ako ja a ktoré ma môžu uhryznúť svojím zadočkom. A tu ich bolo naozaj veľa a boli skutočne veľké," prezradil Depp.

Chcete vedieť viac? Pozrite si videoriport.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie