Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Luky z Odsúdených: Z totálneho dna na výslnie (1)
Zdielať na
TopStar

Luky z Odsúdených: Z totálneho dna na výslnie (1)

Patril k narkomanom, ktorých sa v bratislavských pasážach, podchodoch a neslávne známych štvrtiach pohybuje veľa. Takýto spôsob života viedol takmer 13 rokov. Začiatky návratu boli ťažké. Dostal sa na úplné dno. Trpel on, aj jeho rodina. Jeho mama však nádej nestrácala a teraz o neslávnej minulosti úspešného herca napísala knihu. NOVINY.SK vám prinášajú prvú časť Lukyho príbehu tak ako ho zachytil reportér TV JOJ Laco Ďurkovič.

Luky si svoj podiel viny na tom, že sa ocitol na ulici priznal. Keď jeho otec opustil rodinu, Luky odišiel z domu. Chcel začať žiť sám za seba. A žil ako vedel. Nenašiel prácu, ktorá by ho bavila a ženy ho sklamali. Vďaka partii kamarátov mu zachutili drogy.

Peniaze na drogy získaval z krádeží. V časoch svojej „slávy“ dokázal za pár minút ukradnúť 3 kilá morčaciny. Takýto kradnutý úlovok v smutne známom bratislavskom Pentagone potom vymieňal za drogy.

Získaný heroín si neváhal pichnúť do žily rovno pred nami. Že si Luky dokázal „šľahnúť“ pred kamerou, sa zdá normálnemu človeku šokujúce, vzbudzuje to hrôzu a strach.

UPOZORNENIE! Video nie je návodom na spôsob užívania drog!

Luky nebol vždy troskou z ulice. Kedysi mohol mať pred sebou i veľkú kariéru. Všimol si ho totiž hollywoodsky režisér a obsadil ho do jedného zo svojich filmov. „Veľký svet“ však prišiel veľmi náhle a vzápätí mu ukázal svoju odvrátenú tvár.

Druhú časť príbehu Lukáša Hoffmana zverejníme už v piatok.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie