Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO: Ako trávia Vianoce naše celebrity?
Zdielať na

VIDEO: Ako trávia Vianoce naše celebrity?

Aj slovenské celebrity sú len ľudia a majú radi pohodu vianočných sviatkov. Teda ako ktorí, nájdu sa aj takí, ktorí tieto sviatky veľmi v láske nemajú. Pozrite si ako trávia Vianoce Adriana Kmotríková, Richard Müller, Mirka Partlová a iní.

Moderátorka Adriana Kmotríková sa teší na Vianoce asi najviac spomedzi všetkých. Najmä kvôli svojim deťom, ktorým už v novembri svietili oči od šťastia, že sa blížia Vianoce.

Spevák Richard Müller je práve jeden z tých ľudí, ktorí nemajú vianočné sviatky v obľube. Počas týchto sviatkov prichádzajú na neho nostalgické spomienky.

Herečka Zdena Studenková nebude tohtoročné Vianoce tráviť doma. Prvýkrát pôjde na Štedrý deň k svojej dcére Simone. Úlohy si podelili už pred mesiacom a striktne sa budú držať plánu.

Obľúbená herečka zo seriálu Panelák Mirka Partlová neje ryby, takže na večeru bude jesť klasický rezeň Variť vraj bude všetko sama.

Speváčka Zuzana Smatanová mala na nakupovanie darčekov len týždeň, keďže len nedávno skončila svoje turné. Doma nevarí a nepečie, radšej pomáha mame a váži múku, či pripravuje ingrediencie.

Speváčka Mária Čírová sa tento rok prekonala a darčeky nakúpila už v novembri. Miluje pečenie a celej rodine robí balíčky. Už od malička inklinovala k prácam v kuchyni. 

Frontamn kapely IMT Smile Ivan Tásler sa teší najmä na rodinnú pohodu. Vianoce aj s bratom Mirom budú tráviť na východe.

Najčítanejšie