Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Dara Rolins je po tragickej nehode psychicky na dne
Zdielať na

Dara Rolins je po tragickej nehode psychicky na dne

"Je to to najhoršie, čo ma v živote doteraz stretlo," povedala speváčka.

"Kedy to zase pôjde, neviem," doplnila. Taktiež zrušila naplánované koncerty a niektoré pracovné plány. "Neprejde sekunda, aby som to stále nemala pred očami. Veľmi si prajem, aby som sa toho strašného zážitku dokázala v živote raz zbaviť. Je to to najhoršie, čo ma v živote doteraz stretlo," dodala.

Dara Rolins po tragédii odletela spolu s dcérou do zahraničia. "Sme v Bulharsku. Celé to bolo naplánované v snahe dostať deti na vzduch a preč zo stresu," vysvetlila pre spravodajský portál iDNES.cz manažérka speváčky Eva Skallová, ktorá ju sprevádza spolu s dcérou Charlottou.

Rozhodnutie opustiť Česko bolo najmä v záujme Rolinsovej dcéry Laury, pre ktorú bolo skrývanie sa pred verejnosťou veľmi náročné. Nie je známe, kedy sa plánuje vrátiť do Česka. Keďže ju polícia z ničoho neobvinila, netrvá ani na jej prítomnosti. Vyšetrovanie stále pokračuje, v súčasnosti hľadajú svedkov, ktorí by do prípadu mohli vniesť jasno.

K čelnej zrážke terénneho auta, ktoré viedla Dara Rolins, s motocyklom došlo v sobotu 10. júla v pražskom Šáreckom údolí. Motocyklista sa údajne v zákrute snažil vyhnúť jame na úzkej ceste.

Niekoľko dní po nehode napísala Dara Rolins vdove po mužovi sústrastný list. "Je mi neskutočne ľúto, čo sa pri nehode stalo a ako nezvratne to zmenilo váš život i život mojej rodiny. Na tomto mieste cítim, že je potrebné vás uistiť, že sa nebudem vyhýbať akejkoľvek zodpovednosti, ktorá z vyšetrovania tejto tragédie vyplynie," napísala v ňom.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie