Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dara Rolins sa zatiaľ ospravedlňovať nebude
Zdielať na

Dara Rolins sa zatiaľ ospravedlňovať nebude

Podľa manažérky slávnej speváčky sa nedá jednoznačne tvrdiť, že vina za sobotňajšiu tragickú nehodu leží na Dariných pleciach.

"Stala sa tragická nehoda, autonehoda, pri ktorej zomrel človek a Dara bola súčasťou tejto nehody a to je, bohužiaľ, všetko, čo vám k tomu môžem povedať, nič iné, bohužiaľ, neviem," komentovala manažérka speváčky.

Polícia zatiaľ nemá žiadne dôkazy o tom, že by nehodu spôsobila speváčka alebo nebohý motocyklista. "V tejto chvíli nemožno špekulovať o akomkoľvek treste či zavinení, celá vec sa vyšetruje," informoval tlačový hovorca českej polície Tomáš Hulan.

Žeby bola vina jednoznačne na strane vodičky odmieta Darina manažérka. Údajne práve preto nedošlo zo strany speváčky k ospravedlneniu pozostalým motocyklistu. "Vyjadriť sústrasť samozrejme vyjadríme, akokoľvek pani (manželka) bude potrebovať pomoc, pomôžeme jej," dodáva.

Jeden zo svedkov nehody povedal, že mohlo pokojne ísť o nešťastnú náhodu, keďže stav cesty na úseku, kde k nehode došlo, nie je veľmi dobrý. Na ceste je totiž nejeden výtlk. "Tuná jazdil z dopravného podniku chlap, tak som mu hovoril, nech si zapíše aj tú dieru, že si tu na nej nejaký cyklista alebo motocyklista rozbije hubu," povedal. "Len či on do toho nevletel a nehodilo ho to do protismeru a tak došlo k havárii."

Podľa portálu čas.sk si speváčka spočiatku myslela, že obeť nehody má len zlomenú ruku. Neskôr, keď sa dozvedela, že muž po troch hodinách v nemocnici zomrel, sa údajne Dara psychicky zrútila.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie