Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Nový album TALKSHOW si môže stiahnuť každý!
Zdielať na

Nový album TALKSHOW si môže stiahnuť každý!

TALKSHOW prichádza s debutovým albumom vo veľkom štýle - oddnes si ho môže každý stiahnuť cez internet!

Nahrávka vznikala postupne počas roka 2009, no finálnu podobu dostala až na prelome augusta a septembra. TALKSHOW dokončili práce na prvom albume v spolupráci s koproducentom Marekom Rakovickým /Lavagance/. V jeho nahrávacom štúdiu LAVASound vzniklo všetkých 10 nahrávok, tu sa album mixoval i mastroval. V týchto dňoch kapela finišuje s prácami na novom vizuále, fotografiách a grafike pre CD, ktoré by sa malo v klasickom predaji objaviť do konca novembra.

Talkshow sa po necelých 2 rokoch fungovania predrali ku špičke domácej alternatívnej scény. Ich pesnička Try zaznie vo filme Fabrika smrti, rešpektovaný český hudobný časopis Filter označil TALKSHOW za objav roka. Single Try, These lights, Stella, 3 či Turn off the radio sa postupne dostali do top 10 v éteri Rádia FM.

V týchto dňoch sa práve dokončuje videoklip ku skladbe These Lights v produkcii Hitchhiker films.

Emma

Skupina TALKSHOW vznikla v apríli 2008 v Bratislave. Už v júli toho istého roku sa vďaka Rádiu FM dostáva do povedomia poslucháčov prvý singel Try. Za tým nasledujú nemenej úspešne aj skladby These Lights, Stella, 3 a aktuálna Turn off the radio. V marci 2009 absolvoval TALKSHOW ako hosť časť turné s The Swan Bride, v apríli až máji 2009 zase tour s kapelou Lavagance po Slovensku aj po Českej republike.

Počas leta 2009 sa zúčastnil desiatky klubových koncertov a ukázal sa aj na niekoľkých slovenských festivaloch (Žákovic open, Topfest, Smerr fest). Svoj album sa chystajú odprezentovať najskôr na domácej pôde (Bratislava, Košice, Čadca, Prievidza, Modra), potom aj v susedných Čechách či Rakúsku.

Najbližšie koncerty TALKSHOW:

5.november - Elam cluk Bratislava, hosť: The Slots

14.november - Tabačka Kulturfabrik, Košice, hostiteľ: Lavagance

19.november - Unique klub - Beánia VŠMU

12. december - Rockové vianoce, DK Čadca, hostia: Vandali, HT, Forma

19.december - Piano club Prievidza, hostiteľ: Lavagance

26.december - Minikvas na Štefana, DK Modra, hostia: PiiJem, Slobodná Európa, Vandali

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie