Oblačno
17°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Whitney bojuje o Grammy!
Zdielať na
TopStar

Whitney bojuje o Grammy!

Speváčka sa pripravuje na hudobný návrat

Houstonovej producenti posunuli termín vydania jej albumu I Look To You na posledný augustový deň, aby sa jeho piesne mohli uchádzať o budúcoročné hudobné ceny Grammy. Pôvodne mal vyjsť až 1. septembra.

Houstonová už z albumu zverejnila prvú pieseň, ktorá vyvolala záujem verejnosti, ale aj pozitívne reakcie odbornej hudobnej verejnosti. Podľa komentátorov práve to viedlo producentov k zmene dátumu vydania.

Whitney Houstonová bola jednou z najpopulárnejších popových speváčok 80. a 90. rokov. Jej kariéra sa však spomalila okolo roku 2000, keď prestala dodržiavať termíny a záväzky. Bulvár navyše písal o jej problematickom vzťahu s manželom Bobbym Brownom a spoločnom užívaní drog.

Speváčka sa v roku 2007 s Brownom rozviedla a začala pracovať na svojom najnovšom albume. "Nechcela som sa zmieriť s ničím, iba s tým najlepším. Zabralo mi to tri a pol roka, neponáhľala som sa," povedala Houstonová počas prezentácie svojej najnovšej nahrávky v Los Angeles.

Whitney sa v tomto roku začala viac objavovať na verejnosti a Americká hudobná akadémia ju ako ikonu popu pozvala aj na slávnostný galavečer, kde odovzdala cenu Grammy Jennifer Hudsonovej.      

Houstonovej potenciál získať ocenenie Grammy v budúcom roku podľa komentátorov zvýši aj fakt, že sa jej podarilo spamätať sa z problematického osobného obdobia a zapracovať na sebe. Ceny Grammy totiž podľa nich nie sú len o hudbe, ale často aj o popularite a osobných kontaktoch hudobníkov.

Zdielať na

Najčítanejšie