Oblačno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Na odovzdávaní EMA vystúpia aj Tokio Hotel
Zdielať na
TopStar

Na odovzdávaní EMA vystúpia aj Tokio Hotel

Zdroj: search.creativecommons.org

Na odovzdávaní hudobných cien MTV Europe Music Awards sa môžete ďalej tešiť na také hviezdy ako Avril Lavigne, Foo Fighters, Mika, My Chemical Romance a ďalší.

K hviezdam, ktoré vystúpia 1. novembra na tohtoročnom odovzdávaní hudobných cien MTV Europe Music Awards, pribudla nemecká skupina Tokio Hotel. Okrem nich sa v Mníchove naživo predstavia aj will.i.am, Nicole Scherzinger, Avril Lavigne, Foo Fighters, Mika a My Chemical Romance.

Ceny budú víťazom odovzdávať osobnosti ako Boris Becker, Craig David, Dave Gahan, skupina Good Charlotte, speváčka Joss Stone, Michael Stipe, Serj Tankian alebo Wyclef Jean. Zákulisím prevedú divákov Dave Grohl a Taylor Hawkins z Foo Fighters. Moderátorom večera bude raper Snoop Dogg.

V boji o cenu v novej kategórii New Sounds of Europe už zostali len šiesti interpreti: Bedwetters (Estónsko), Sunrise Avenue (Fínsko), Christophe Willem (Francúzsko), Firma (Rumunsko), Jaula De Grillos (Španielsko) a Yakup (Turecko). Postupne budú vypadávať ďalší, až kým 28. októbra neostanú traja finalisti, ktorí pocestujú do Mníchova. O víťazovi sa rozhodne v hlasovaní počas šou.

Slávnostný ceremoniál odovzdávania MTV Europe Music Awards z mníchovskej Olympiahalle, bude MTV vysielať 1. novembra naživo od 21:00. Mená ďalších účinkujúcich budú zverejňovať postupne.

Zdielať na

Najčítanejšie