Jasno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Jaroslav Penc ako sudca Richter. Takto sa zabáva počas nakrúcania
Zdielať na

Jaroslav Penc ako sudca Richter. Takto sa zabáva počas nakrúcania

Prvý dojem - je riadna potvora. Určite už neraz oklamal aj Vás! Tak napríklad, televízny sudca Alojz Richter, vôbec nie je neprístupný a už vôbec nie je prísny. Keď sa vypnú kamery - stáva sa z neho úplne iný človek - veselý Jaroslav Penc.

3 roky starý vtip

Natáčanie častí šou TV JOJ Súdna sieň nie je vôbec také vážne, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Najmä vtedy, ak sudcu hrá Jaroslav Penc, alebo inak - Alojz Richter.  Vždy, keď sa dá, okorení nakrúcanie súdnej siene nejakým vtipom.

"Jednoducho, keď je uvoľnená atmosféra, tak hej," hovorí herec. Vtipy zo seba nechrlí automaticky. "Ja potrebujem mať nejakú asociáciu, trebárs niekto niečo povie a vtedy sa mi vynorí vtip aj spred troch rokov," dodáva.

Zasahuje režisér...

Nedávno sa nahrávala kauza, v ktorej bola hlavným vinníkom rozvodu dvoch manželov svokra. Je jasné, že u pána sudcu to neostalo bez vtipnej odozvy... Lenže, režisér ho stopol! Vtipov pozná kvantum.

"To nedokážem spočítať," hovorí. "Môžem potvrdiť, že všetkých nás počas čítačky rozveselí a urobí nám to dobrú náladu," hovorí obhajkyňa zo Súdnej siene Palevičová.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie