Jasno
21°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Latinák (35), Kemka (37), Miezga (37). Keď muži plačú...
Zdielať na

Latinák (35), Kemka (37), Miezga (37). Keď muži plačú...

Oči im zaliali slzy. Skutočné, nie hrané. Magazín Topstar odhalil, že aj na pohľad silní a večne usmiati muži, dokážu žialiť. Lukáš Latinák, Marián Miezga, Roman Pomajbo a Juraj Kemka otvorili svoje srdcia a odkryli svoje slabé miesta. Kedy im zoviera hrdlo, vlhnú oči a ich duša si žiada plač? Pozrite sa...

Vysmiati, bezstarostní a šťastní. Takto pôsobia na ľudí herci Latinák, Kemka, Miezga či Pomajbo. Nič však nie je také, ako sa na prvý pohľad zdá. Aj táto štvorica komikov má chvíle, keď ich zabolí dušička a na ich tvári sa objavia slzy. "Mne sa pravidelne objavuje slza pred Vianocami. Úplne to cítim, to obdobie," rozhovoril sa Juraj Kemka.

Latinák si poplače pri filme

"Mňa dokáže rozplakať dobrý film, je to pre mňa očista, lebo niekedy sa v človeku časom to tak nazbiera a keď to potrebujem zo seba dostať von, tak vyhľadávam v noci dobré filmy, keď idú, a tak si oddýchnem pri tom," hovorí Lukáš Latinák. 

Ani Marián Miezga sa slzám nebráni. Plače však potajomky. "No ja som skôr typ, že ja plačem viacmenej v súkromí. Vtedy si ale dobre poplačem," priznáva Miezga. Utrpenie, sklamanie, nešťastie – vlastné, ale aj cudzie - to je to, čo týchto pánov vždy položí na lopatky najviac. "Nedávno sme boli v kardiocentre na Kramároch a potom na onkológii, a to je strašné! Len tam ten plač pomôže akurát očistiť svoje emócie, ale v druhom pláne treba na to zabudnúť a snažiť sa utrpenie zľahčiť, keď už sa nedá odstrániť celkom," priznáva Latinák.

Plačko Pomajbo

V živote sa už naplakal aj Roman Pomajbo. On kedysi reval pre všetko! Ale že úplne pre všetko! "Ja som s tým bojoval od malička, od malička som bojoval s tým, že som sa rozplakal – mňa volali plačko. Ja som rád plakal, a potom som sa za to hanbil," spomína Pomajbo.

Kemka: Muži plačú viac ako ženy

"Myslím si, že chlapi plačú oveľa častejšie ako ženy. Veď vy ste silné tvory. My sme citliví a keď je nám zle, tak tá slza vybehne skôr mužovi, mám taký pocit," hovorí Juraj Kemka.Záleží však zrejme od toho, o akú situáciu ide. Napríklad taký rozchod prežívajú viac ženy ako muži. Aj keď podľa slov Lukáša Latináka si v týchto situáciách poriadne poplakal aj on.

A mokrý vankúš pre stratenú lásku veru kedysi zvykli mávať aj Kemka, Pomajbo a Miezga. "No jasné, keď ma takto odkopli a ja som bol bezradný, bezmocný a nevedel som, čo mám robiť, tak som si poplakal v posteli pod perinou," dodáva Kemka.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie