Skoro jasno
16°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Najsexi sú Pauhofová a Maštalír
Zdielať na
TopStar

Najsexi sú Pauhofová a Maštalír

Zdroj: TASR

Nasledujú Zuzana Fialová, Diana Mórová, Alexander Bárta a Ján Koleník.

Vyplýva to z októbrového prieskumu spoločnosti GfK Slovakia. Tá u Slovákov od 15 do 25 rokov zisťovala, ktorých z hercov a herečiek spontánne poznajú, a ktorí sú podľa nich najviac atraktívni. V prípade, že nepoznali skutočné meno umelca, mohli uviesť aj seriálové meno postavy.

SITA


      

Do prvej desiatky sa tak dostala aj Mirka Partlová, Zuzana Kánocz, Viki Ráková a Monika Hilmerová, Zdena Studenková, Petra Polnišová a Soňa Norisová. Z hercov sa tam ocitli aj Marián Miezga, Jozef Vajda, Ján Kroner, Filip Tuma, Vladimír Kobielsky, Róbert Jakab a Juraj Mokrý.
      

V rámci prieskumu sa zisťovala atraktivita 42 seriálových hercov. Mladým ľuďom preto pomáhali aj so zoznamom zobrazených tvárí (21 žien a 21 mužov) vybrať trojicu najsexi hercov a herečiek. K najsexi herečkám tak pribudla aj Elena Podzámska, Nela Pocisková a Henrieta Mičkovicová. Z mužských protagonistov zase zoznam doplnili Ján Dobrík, Lukáš Latinák a Peter Batthyány.  
      

„Do zoznamu ženských a mužských protagonistov sme sa snažili vybrať najobsadzovanejšie tváre zo všetkých slovenských seriálov, ktoré v súčasnosti v našich televíziách bežia," komentovala Tatiana Harčarová, zodpovedná za sektor médií.
      

Mladí ľudia si tiež z hercov vyberali, s kým by išli na drink. U mladých žien najviac bodoval Alexander Bárta, Tomáš Maštalír a Ján Koleník. Čo sa týka herečiek, najradšej by sa mladé Slovenky stretli s Petrou Polnišovou, Zuzanou Kánocz a Táňou Pauhofovou. Mladí muži by sa na drink najradšej vybrali v spoločnosti Mirky Partlovej, Táni Pauhofovej a Moniky Hilmerovej. Spomedzi slovenských hercov sa v odpovediach najčastejšie skloňovali mená humoristov ako Peter Batthyány, Lukáš Latinák a Peter Sklár.  
      

Prieskum tiež zistil, že nežnejšie pohlavie má pri výbere najsexi herca/herečky jednoznačnejšie preferencie vzťahujúce sa na jedno meno, u mužov sú odpovede rovnomernejšie rozdelené medzi viacerých protagonistov.
      

Až tri pätiny respondentov uviedli, že by si chceli zahrať vedľajšiu rolu v jednej časti niektorého zo slovenských seriálov.

Zdielať na

Najčítanejšie