Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Lietajúci Tatar (21). Nemá komu spievať, ukáž mi lásku...
Zdielať na

Lietajúci Tatar (21). Nemá komu spievať, ukáž mi lásku...

Dievčatá pozor! Máme tu ďalšieho nezadaného fešáka! Hokejista Tomáš Tatar sa totiž po niekoľkých rokoch rozišiel so svojou priateľkou. Ukáž mi lásku, teda momentálne spieva iba svojmu štvornohému miláčikovi.

Opäť voľný

Mladý, úspešný, fešák a ešte aj stále usmiaty. Presne taký je hokejista Tomáš Tatar, ktorý je momentálne singl. "A veď lásky boli, aj budú," hovorí však s úsmevom.

Štvorročný vzťah ale rozhodne nehádže za hlavu. Zo všetkého si totiž berie len to dobré, a to, že sa jeho láska skončila rozchodom neznamená, že s Dominikou nezostali priatelia. "Nevyšlo to, nevadí, však život sa nekončí, sme mladí, takže v pohode, život ide ďalej," skonštatoval Tomáš.

Psí kamarát Barny

Ešte pred niekoľkými mesiacmi do ich vzťahu pribudol ďalší člen. Psík Barny, ktorý sa momentálne radí medzi nežiaduce plemená. Ide totiž o staforda. Podľa Tomášových slov však takýto názor nie je správny.

Návrat do Ameriky

Tomáš je momentálne na Slovensku. Pricestoval sem na pár týždňov, avšak už v pondelok letí opäť do Detroitu. Keďže spoločnosť mu už nebude robiť priateľka, spýtali sme sa, či mu nebude smutno. "Už tam mám veľa kamarátov, už som tam štvrtý rok, takže sa tam cítim tak isto ako doma a mám tam veľa známych aj mimo ľadu, takže sa tam veľmi teším," priblížil.

Slovenské návštevy

Návštev zo Slovenska má ale Tomáš požehnane. Veď, ako hovorí, kto by nechcel ísť s ním a ešte aj do Ameriky. "Mám dvoch bratov, ktorí tiež hrali hokej, tak chodia za mnou často a chodia aj nejakí kamaráti za mnou, takže sa to tak obmieňa celé a som za to veľmi vďačný, lebo to vždy poteši, ak tam je niekto blízky."

Ďalšia frajerka by mala byť Slovenka

Čas, ktorý Tomáš momentálne trávi sám, venuje najmä športu. Jeho srdce je teda momentálne voľné. Po svojom boku si ale napríklad Američanku predstaviť nevie. Tvrdí, že Slovenky sú najkrajšie, tak prečo by si mal hľadať ženu v Amerike. Po chvíľke však svoju myšlienku prehodnotil. Že by ale niekoho hľadal sa povedať nedá. Aj sloboda má totiž svoje čaro a Tomáš si to veľmi dobre uvedomuje.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie