Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Najpestrejšia a najkrajšia výstava. To je Interbeauty
Zdielať na

Najpestrejšia a najkrajšia výstava. To je Interbeauty

Tento víkend sa v Bratislave bude niesť v znamení krásy. Vyše dvesto vystavovateľov z rôznych krajín ukáže nie len dámam ako sa skrášliť zvnútra aj zvonka. Okrem make-upu a líčidiel od výmyslu sveta príde aj špeciálny hosť. Známy ako operatér bez skalpela.

Šminky, kefy, aj nadpájanie vlasov

Pilníky, špirály, kefy, kefky - drobnosti na tejto výstave určite nespočítate. Vystavovatelia zo siedmych krajín si na tom, aby ste odišli oddýchnutí a krásni dajú záležať. "Nadpájame vlasy, môžeme im poradiť akým štýlom si môžu dať nadpojiť vlasy, aký typ vlasov sa im hodí," povedala vystavovateľka Zuzana Muránska. 

"Prebiehajú tu rôzne sprievodné šou jednak pre tie odborníčky, ktoré sa venujú skrášľovacím oblastiam, sú tu súťaže, kde si môžu zmerať svoje schopnosti a zručnosti," informovala hovorkyňa Incheby Martina Sekulová.

Hostia až z Filipín

Na svoje si tu príde každá dáma, ktorá sa o seba stará, alebo uvažuje o zmene imidžu. U vizážistov a odborníkov, ktorí vedia, čo je pekné si nájde každý to svoje. "Interbeauty už niekoľko rokov sprevádzajú bio style a ezoterika. Tie sú zábavného charakteru. Rozpráva sa tu o rôznych metódach alternatiívneho liečiteľstva. Tento rok máme po prvý raz vzácnych hostí až z Filipín. Prídu liečitelia, ktorí sú známi operáciami bez skalpela," dodáva Sekulová.

Okrem šminiek môžete navštíviť aj vešticu, alebo si zaobstarať niečo na bolesť otlakov či kostí z pekných vysokých topánok. Alebo len ochutnať čaje naozaj na čokoľvek. "Sú tu čaje na chudnutie na vitalitu, dokonca pre ľudí, ktorí sú veľmi starí, pre športovcov, aby mali veľmi silné svaly alebo inšpiráciu v podobe bonsajov a príjemného pocitu s čajovou čokoládou," povedal vystavovateľ RNDr. Vladimír Ondrejčík.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie