Oblačno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Bryan Adams (52) v Bratislave! Bol energický a presvedčivý...
Zdielať na

Bryan Adams (52) v Bratislave! Bol energický a presvedčivý...

Muzikant z Ontária v sobotu večer v NTC spieval, hral na gitare i ústnej harmonike, pričom rockové skladby striedal s baladami, ktoré ho preslávili. Na pódium vytiahol aj mladú Slovenku, ktorá si s ním mohla zaspievať hit When You're Gone.

Blízko boli prakticky všetci

Kanadský spevák a multiinštrumentalista Bryan Adams sa po viac ako deviatich rokoch vrátil do Bratislavy. Muzikant z Ontária sa tentoraz predstavil v Aegon aréne Národného tenisového centra (NTC), kam si jeho koncert prišlo pozrieť asi štyritisíc ľudí.

Adams sa v slovenskej metropole prezentoval nacvičeným, vyše dvojhodinovým programom, v ktorom samozrejme nechýbali jeho najväčšie hity. Samotný hudobník spieval vynikajúco a v pozadí nezostala ani jeho sprievodná kapela.

Zohratosť skupiny a jej v podstate bezchybný prejav v kombinácii s obrovskou obrazovkou a projekciou na nej však ľudia mohli vnímať aj tak, že nie sú na koncerte, ale sledujú kvalitný, do posledného detailu pripravený záznam koncertu na DVD.

Výnimočný "chrapľák" uchvacoval

Sobotňajšie vystúpenie Adams odštartoval už krátko po ôsmej hodine večer. To preto, aby čo najskôr skončil a príliš nenarušil nočný pokoj v okolí NTC. Od začiatku jeho predstaveniu nechýbala energia, o ktorú sa spomedzi členov jeho kapely staral najmä gitarista Keith Scott. Ten je spolu s bubeníkom Mickeym Currym súčasťou jeho skupiny približne 30 rokov.

Bryan Adams v sobotu večer spieval, hral na gitare i ústnej harmonike, pričom rockové skladby striedal s baladami, ktoré ho preslávili. Pri oboch polohách vynikol jeho výnimočný chrapľavý hlas. Tie najväčšie hity, teda minimálne ich refrény s ním spievali aj ľudia v aréne, čoho príkladom boli piesne Summer of '69, (Everything I Do) I Do It For You alebo Heaven.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie