Jasno
18°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Bryan Adams roztancoval Limu
Zdielať na
TopStar

Bryan Adams roztancoval Limu

Kanadský spevák peruánskemu publiku predstavil piesne z najnovšieho albumu, ale nezabudol ani na staré hity. <b>Pozrite si VIDEO</b>

Kanadský spevák Bryan Adamas koncertoval v Lime.

24-tisícovému publiku predstavil piesne zo svojho posledného albumu, ale divákov potešil aj svojimi staršími skladbami ako napríklad Run to You, Heaven či Summer of 69.

Bryan Adams na tlačovej konferencii pred koncertom mladým hudobníkom odkázal: „Nepremýšľam o hudobnom priemysle. Mňa zaujíma len spievanie a skladanie piesní. Ak budete robiť dobrú hudbu, bude sa vám dariť. Ak hudobník nie je dobrý, jeho hudbu nebude počúvať beztak nikto. Pre mladých hudobníkov je najťažšie začať. Je to ťažké dnes a bolo to ťažké aj pred tridsiatimi rokmi. Treba pracovať na hudbe. To hovorím každému, aj mladým hudobníkom. Pracujte na hudbe, a nestarajte sa o hudobný biznis. Zabudnite na to,“ hovorí spevák.

Počas koncertu sa spevák publiku prihováral v angličtine a španielčine. Nakoniec na pódium pozval dievčinu, aby s ním tancovala.

Hudobník tvrdí, že minuloročné turné po Južnej Amerike ho motivovalo, aby sa vrátil do krajín, ktoré počas koncertnej šnúry v roku 2007 vynechal.

Zdielať na

Najčítanejšie