Jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
EXTRÉMNE PRÍPADY. Pád spôsobí sexuálnu túžbu...
Zdielať na

EXTRÉMNE PRÍPADY. Pád spôsobí sexuálnu túžbu...

Extrémne prípady to nie sú len rómske spory, ktoré sledujete na obrazovkách TV JOJ. Sú to tiež príbehy zo života s extrémnou zápletkou. Dôkazom je napríklad príbeh obyčajnej slovenskej ženy - matky a manželky, ktorej jedno pošmyknutie sa zmenilo celý život...

Po rómskych sporoch extrémne zápletky

Od začiatku leta sa diváci TV JOJ a fanúšikovia Súdnej siene tešia jej mladšej sestre, Extrémnym prípadom. Tvorcovia si užili mimoriadne záživné nakrúcanie rómskych prípadov, v ktorých zažiarili mnohí Rómovia neherci. A to práve svojou vášnivou povahou a temperamentom.

Extrémne prípady však sú aj o extrémnych prípadoch zo života väčšinového obyvateľstva. Niekedy sa totiž osud vie s človekom a jeho životom pohrať takým spôsobom, že zaužívané koľaje sa dostanú na míle ďaleko. Zrazu sa život obráti úplne naruby.

Život hore nohami pre obyčajný pád

O jednom z takýchto pripravovaných prípadov porozprával aj televízny sudca Richter alias Jaroslav Penc, v civilnom živote advokát a slúžiaci minimálne 20 rokov na poste kriminálneho vyšetrovateľa. "Dlhoročná, veľmi slušná manželka a matka utrpí úraz hlavy pádom na nejakej klzkej podložke. Naruší sa jej centrum ovládania erotickej regulácie a túžby a ona začína mať nekontrolovateľné pocity."

Čo všetko jej táto nehoda vnesie do bežného života manželky a dobrej, príkladnej matky, sa dozviete práve v Extrémnych prípadoch! "Medicínsky to môže byť reálne a práve preto som aj jednému súdnemu znalcovi volal, ktorý potvrdil, že je to skutočne možné," dodáva na margo reálnosti prípadu.

EXTRÉMNE PRÍPADY. Utorok až štvrtok o 20:20 na TV JOJ.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie