Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Alessandra Ambrósio ukázala syna Noaha na Facebooku
Zdielať na

Alessandra Ambrósio ukázala syna Noaha na Facebooku

Brazílska supermodelka Alessandra Ambrósio predstavila svojho sedemtýždňového synčeka prostredníctvom sociálnej siete Facebook. Na fotografiách je supermodelka, jej malý syn a trojročná dcéra Anja Louise.

Pomoc UNICEF-u

"Chcela som vám všetkým venovať zábery Noaha," napísala 31-ročná tvár Victoria's Secret. "Týmto fotením sme pomohli UNICEF-u a tým, ktorí to potrebujú," prezradila. Obe deti má Ambrósio so svojím snúbencom - podnikateľom Jamiem Mazurom. Dvojica tvorí pár od roku 2005.

Alessandra Ambrósio sa modelingu venuje od 15 rokov. Rodáčka z Erechimu je víťazkou brazílskej edície Elite Model Look. Po tom, čo sa objavila na titulke brazílskeho vydania magazínu Elle, sa predstavila v reklamných kampaniach značiek ako Christian Dior, Giorgio Armani, Ralph Lauren či Prada a bola na titulkách magazínov Cosmopolitan, GQ, Harper's Bazaar,Marie Claire a Vogue.

Šiesta najlepšie zarábajúca

Modelka sa objavila aj v slávnom kalendári Pirelli a už od roku 2000 je súčasťou rodiny Victoria's Secret. Ambrósio si tiež zahrala v seriáloch Ako som spoznal vašu mamu (2005), Vincentov svet (2004 - 2011) a tiež v bondovke Casino Royale (2006). Magazín Forbes ju vo svojom ostatnom rebríčku najlepšie zarábajúcich modeliek sveta zaradil na šieste miesto. Predbehli ju len Gisele Bündchen, Kate Moss, Natalia Vodianova, Adriana Lima a Doutzen Kroes.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie