Oblačno
15°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Milan Lasica (72) perlil. Toto je rozdiel medzi E.T. a východniarom
Zdielať na

Milan Lasica (72) perlil. Toto je rozdiel medzi E.T. a východniarom

Viete aký je rozdiel medzi legendárnym E.T. mimozemšťanom a východniarom žijúcim v Bratislave? To prezradil humorista Milan Lasica na krste nového albumu Petra Lipu. Nestarnúci jazzman ho okorenil skvelým koncertom, na ktorom nechýbal ani duet s raperom.

Na dobre sa čaká

Ľudia prichádzali na koncert Petra Lipu vo veľkom predstihu. On sa však riadil heslom, na dobré treba čakať. Napriek malému meškaniu, ktoré je však v tejto brandži úplne normálne, predstavil Lipa takú kapelu, akú nikdy pred tým nemal. "Rozbehol to fakt, že dosť a myslím, že v tom nemá prsty len on, ale aj jeho synátor," povedal rapper Opak.

Zmanipuloval ho syn

Podľa slov Petra Lipu, nechal sa zmanipulovať svojim synom. CD, krst aj koncert totiž pripravoval spoločne so svojim otcom, Peter Lipa ml. "No je to veľmi zaujímavé a ja by som povedal, že to je vysoká škola vychádzania si svojou rodinou. Spolupracovať so svojim otcom. Naučil som sa, že starého psa novým kúskom nenaučíš," hovorí Peter Lipa ml. 

Perly Milana Lasicu

Peter Lipa tentokrát naozaj prekvapil. Nielen vynikajúcim hudobným výkonom, ale i vtipmi, ktoré dohnali publikum k slzám. O salvy smiechu sa postaral spevákov dlhoročný priateľ, ktorý sa stal aj krstným otcom jeho nového CD. "Pôvodne som chcel na pódium vyskočiť, ale potom som si uvedomil, že mám zajtra ešte nejaké povinnosti," povedal po príchode na pódium Milan Lasica.

Lipa s Lasicom sa stretli už pri zrode prvej Petrovej platne. Od 84. prespievava množstvo jeho textov. Najviac si obaja tento večer užili pieseň Hmla. "Blahoželám, tú pesničku si dobre zaspieval a si jediný východniar, ktorý vie spievať tri spoluhlásky za sebou," tvrdí Lasica.

Milan Lasica Lipu ako rodeného Prešovčana vôbec nešetril. "Aký je rozdiel medzi východniarom žijúcim v Bratislave a E.T. ? Že E.T. sa chce vrátiť domov," perlil Lasica.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie