Oblačno
15°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Milan Lasica (71) a jeho recept na šťastie
Zdielať na
TopStar

Milan Lasica (71) a jeho recept na šťastie

Nemá rád zarmútené tváre! Reč je o známom humoristovi Milanovi Lasicovi. Oveľa radšej sa totiž pozrie na človeka, ktorému v tvári žiari pekný úsmev. A vie prečo! Vtedy sa vraj na človeka lepí viac šťastia...

Zasmejte sa a život bude krajší! V magickú silu ústnych kútikov vytiahnutých smerom dohora verí aj Milan Lasica! "Američania nie nadarmo hovoria, vždy s úsmevom," vraví svoje obľúbené zaklínadlo známy humorista.

Vrásky na čele a oči plné sĺz aj tak vraj nikdy nikomu nepomohli, preto sa vraj treba čo najčastejšie usmievať. "Určite je to užitočnejšie, ako stále bedákať a byť so všetkým nespokojný, čo si myslím, že je veľmi rozšírená vlastnosť u nás," komentuje Slovákov M. Lasica.

Smiech v duši

S večným frflaním podľa neho nikto ďaleko nezájde. Šťastie má rado šťastných ľudí. I keď, neznamená to, že keď je človek vyrehotaný, je aj automaticky úspešný a bohatý.

"Pozrite sa na takých veľkých umelcov ako bol Van Gogh – počas svojho života nepredal ani jeden obraz a umrel s pocitom, že je absolútne neúspešný. Teraz jeho obrazy stoja milióny dolárov, ale preňho to je už neskoro," tvrdí obľúbený herec. Milan Lasica preto radí, aby ste sa, keď už nie navonok, smiali aspoň v duši a váš život zarazu dostane iný rozmer.

SITA/Michal Burza

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie