Luknárovi (47) vyskočil z gulášu potkan
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
Jedlo, jedlo a zase jedlo! Ževraj sa celý svet točí okolo jedla. Čo vy na to? OSobnosti slovenského šoubiznisu vám prezradia, ako chutí ťavie mäso, korytnačia polievka či guláš varený na voje. S krivým úsmevom si slvoenské celebritky zaspomínali na najodpornejšie jedlá, ktoré mali na tanieri.
Roman Luknár svojim chuťovým pohárikom dopraje, ale aj on sa už ocitol v situácii, keď radšej držal hladovku. "Na vojne som nejedol," spomína na vojenské časy herec Luknár. Tomu, prečo zrejme viac rozumejú muži ako ženy. Luknár v zelenom strávil iba mesiac, takže mu nestihli prísť ani koláče v balíku.
Z gulášu vyskočil potkan
Veľmi rýchlo však zistil, aký je vojenský guláš. "Keď nám tam ukazovali kuchyňu, kde sú tie veľké varnice, kde sa robí guláš. Už tam bol navarený, čakal na nás a ako to otvorili, vyskočil odtiaľ potkan, tak som prestal jesť," spomína Luknár.
Do Číny za jedlom by sa zrejme Luknár nevybral. "Čo by som asi nezjedol sú pavúky, chrústy a všelijaké tie červíky. Ja viem, že je to zdravé, výživné a má to veľa bielkovín," dodal Luknár.
Drapákove delikatesy
Doslova delikatesy sa ocitli aj v žalúdku Paľa Drapáka. V šou Celebrity Camp jedol všeličo. "Boli tam kohútie hlavy, jedli sme tam ryby, pleskače, boli dosť nasolené. Malo to chuť našich udenáčov, ale zhorených. Potom najväčšia špecialita, ktorú som tam jedol boli kačacie zárodky. Podávajú to hosťom ako nejaký znak uznania, že si vážia človeka," hovorí Drapák.
Partlová ochutnala ťavu
Mirka Parlová nedobrovoľne ochutnala špeciality, o ktorých sa mnohým ani nesníva. Druhýkrát by toto jedlo na tanieri mať nechcela. "Pre mňa najodpornejšie bolo asi ťavie mäso. To je tak zvláštna chuť, už len tá konzistencia je divná. Akoby to niekto už žváchal pred tým. Toto bolo asi najhoršie pre mňa," spomína na svoj odpornejší kulinársky zážitok herečka Mirka Partlová.
Skrúcaný posúva svoje hranice
Štefan Skrúcaný svoje hranice v jedálničku posúva o trošku viac než jeho hereckí kolegovia. "Čím ďalej, tým viac som na dovolenkách začal chutnať rôzne príšery. Od chobotníc, cez sépie a iné harpie," tvrdí Skrúcaný.
Keď premôže sám seba, na tanier si naloží aj neznámu špecialitu. A celkom mu stačí len to, že vie ako vyzerá. Poznať ingrediencie radšej nechce. "Vyvrcholenie bolo v Číne. Boli sme na typickú večeru, kde to vyzerá inak ako u nás na číne. Z točiacich stolíkov si naberáte a netušíte, čo všetko tam je. A boli tam teda také veci, že niektoré som len s maximálnym sebazaprením," tvrdí Skrúcaný.
Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.
ISIFA/SITA