Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Reportérka Pavluvová (29) v chomúte. Áno povedala študentskej láske
Zdielať na

Reportérka Pavluvová (29) v chomúte. Áno povedala študentskej láske

Máme novú kolegyňu! Na druhý breh k vydatým preplávala reportérka KRIMI Júlia Pavluvová. Manželstvo uzavrela v prešovskom kostole a po deviatich rokoch povedala "áno" partnerovi Michalovi Zelenkovi.

Až kým vás smrť nerozdelí... To sú slová, ktoré si vypočuje každý pár, ktorý sa rozhodne uzavrieť manželstvo v kostole. Táto veta zaznela aj v prešovskom kostole, kde si svoje "áno" povedali manželia Zelenkoví.

Slovo dalo slovo v bare

"Ja som ju požiadal o ruku a to už nejak nevyhnutne muselo prísť," povedal čerstvý ženáč Michal Zelenka. Spravodajský mikrofón tak Júlia Pavluvová na chvíľu vymenila za svadobnú kyticu a v prítomností najbližších vykročila na manželskú cestu spolu s Michalom.

"My sme taká internátna láska. Spoznali sme sa v Bratislave počas štúdia. No skôr v bare sme sa videli prvý raz," zaspomínali si manželia Zelenkoví.

Rovnaká, no predsa iná

Odvtedy tvoria šťastný pár a po deviatich rokoch nastal pravý čas aj na prvý novomanželský bozk.

"Ešte by sme mali povedať, že sa ľúbime rovnako ako pred tými deviatimi rokmi," dodala čerstvá pani Zelenková. Ako novopečená manželka si vyskúšala najskôr nový podpis a na záver aj tradičné odhlásenie. Gratulujeme!

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie