Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Internetom sa šíria správy, že zomrel spevák James Blunt (38)!
Zdielať na

Internetom sa šíria správy, že zomrel spevák James Blunt (38)!

Na internete sa počas víkendu objavili správy, že britský spevák James Blunt zomrel. Príčinou úmrtia mala byť zástava srdca.

Zaživa pochovaný Blunt?

Informácia sa objavila na webovom portáli benkling.com, pričom sa odvolávala na spravodajskú televíziu CNN a nápadne sa podobala na prvé správy o úmrtí Michaela Jacksona. Majiteľom webu je 20-ročný Ben Kling z Bostonu a zatiaľ nie je jasné, čo ho k šíreniu informácií o úmrtí speváka viedlo. Podľa internetového portálu music-news.com ide o internetový hoax, avšak oficiálne túto správu zatiaľ nikto nepotvrdil ani nevyvrátil.

James Blunt

sita

Aj keď správa pôsobí vierohodne, cituje lekárov z losangeleskej nemocnice, aj spevákovho bratranca Jermaina, ktorý smrť Jamesa Blunta potvrdzuje, pravdepodobne ide o podvrh. Blunt je momentálne na celosvetovom turné. Bluntova reakcia na správy o jeho údajnej smrti ešte nie je známa.

Tridsaťosemročný Blunt predal celosvetovo viac ako 18 miliónov albumov. Jeho debut Back to Bedlam (2004) sa stal vo Veľkej Británii najpredávanejšou nahrávkou nultých rokov 21. storočia. Okrem toho vydal albumy All the Lost Souls (2007) a Some Kind of Trouble (2010). K jeho najúspešnejším hitom patria skladby You're Beautiful, Goodbye My Lover, Same Mistake či 1973. Je držiteľom dvoch Brit Awards, dvoch MTV Video Music Awards a päť ráz si vyslúžil nomináciu na Grammy.

Svoje si užil aj Jon Bon Jovi

James Blunt nie je prvou obeťou internetových výmyslov - na konci minulého roka zaplavila internetové portály správa o smrti lídra skupiny Bon Jovi. O pár hodín sa ukázalo, že ide o podvrh.

screen Blunt smrt

benkling.com

Súvisiace články

Najčítanejšie