Skoro jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Štáb TV JOJ vyhodený z kostola, arcidiecéza sa odmieta vyjadriť
Zdielať na

Štáb TV JOJ vyhodený z kostola, arcidiecéza sa odmieta vyjadriť

Mala to byť veľkolepá svadba dcéry hokejovej legendy Jozefa Golonku. Zatienil ju však škandál! Hoci Golonkovci povolili vstup do kostola aj novinárom, tamojšiemu kaplánovi sa to nepáčilo. Reportérku TOP STAR Ivanu Šiškovú aj s kameramanom z kostola nemilosrdne vyhodil. Legendárny hokejista len nechápavo krútil hlavou. Je kostol súkromná majetok, môže kaplán vyhodiť z miesta štáb či hocikoho iného?

AKTUÁLNE: Reportérka Dana Strculová sa snaží spojiť s bratislavskou arcidiecézou. Zdá sa však, že nikto na jej otázky, ohľadne vyhodeného štábu TV JOJ počas svadby dcéry hokejistu Jozefa Golonku, nechce reagovať.

Sobota – 21. apríl 2012, pár minút pred 16-tou hodinou. Pred kostolom Najsvätejšej trojice v Bratislave sa začínajú schádzať všetci tí, ktorí boli pozvaní na svadbu dcéry legendárneho hokejistu Jozefa Golonku, vrátane novinárov, ktorým nevesta, ženích a svadobní rodičia ochotne poskytujú rozhovory.

Cez farára kamera neprejde

Radosť a šťastie boli všade naokolo a chystali sa premiestniť aj do vnútra kostola...Jedni nás na svadobný obrad pozvali, ale druhí nás zo svadobného obradu vyhnali! A tí "druhí" boli predstavitelia katolíckej cirkvi z tamojšieho kostola. Pozrite sa, ako nás poslali kade ľahšie! Farár argumentoval tým, že kostol je súkromný priestor. Nepomohol ani prísľub, že točiť sa nebude. Neobmäkčila ho ani redaktorka, ktorá mu povedala, že je rodinná známa. Hokejová legenda iba nechápavo sledovala situáciu.

Z kostola, ako súkromného priestoru sme teda boli vykázaní. Teraz vám teda nemôžeme ukázať, ako krásne zaznelo z úst nevesty Zuzky Golonkovej a jej dlhoročného priateľa Roberta Thomasa, to nádherné „áno“...Nuž ale, keď si raz pán kaplan želá "súkromie", tak musí mať "súkromie"...

Šťastný koniec...

Aj napriek nepríjemnostiam však po obrade čerství novomanželia žiarili šťastím, rodičia a svadobčania tiež..."Som šťastný, sú krásny pár," rozplýval sa Golonka. Veľa štastia do života prišli mladému páru zaželať aj Lelkešovci.

A na hostine si už na incident našťastie nikto ani nespomenul. Zuzana a Robert mali totiž rozprávkovú svadbu, takže všetko skončilo víťazstvom dobra nad zlom. Chvalabohu.

TV JOJ

Najčítanejšie