Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Slovensko dobyl Bollywood! Má tu aj svoj tanec
Zdielať na

Slovensko dobyl Bollywood! Má tu aj svoj tanec

Bollywood máme už aj na Slovensku! A stále viac slovenských žien chce byť jeho súčasťou. Továreň na sny, v ktorej sa herci a herečky snažia preraziť vo svete šoubiznisu, má totiž okrem filmu aj svoj vlastný tanec.

"Vôbec s tým nie je problém. Kočky, ktoré netancovali brušné tance sa pustili do Bollywoodu a išlo im to super," hovorí redaktorka TV JOJ Aďa Mikundová.

Je to záťaž najmä pre ruky

Zabrať dostanú najmä ruky a treba si zvyknúť aj na vzpriamené držanie tela. V Indii sa bez neho nezaobíde žiadny film. Tento tanec si však získava čoraz viac fanúšičiek aj na Slovensku. Pochopiteľne, muži sa radšej pozerajú. Väčšina žien sa k nemu dostala cez brušné tance. Učiť sa ho však môžete aj bez predchádzajúcich tanečných skúseností.

Brušné tance sú ženskejšie

Oproti brušným tancom je to v Bollywoode však oveľa akčnejšie. "Ako vidno kočky, tam sú ostré ruky  a pri brušnom tanci tam sú také jemnejšie, ženskejšie pohyby," dodáva redaktorka. "Je to viac fyzicky náročné určite, je taký veselý," hovorí tanečníčka Saša. "Je to také živé, také akčné," vyjadruje svoje pocity Miška.

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie