Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Speváčka Britney Spears (30) ako porotkyňa v X-Factore!
Zdielať na

Speváčka Britney Spears (30) ako porotkyňa v X-Factore!

V súčasnosti sa vraj už len dolaďujú posledné detaily zmluvy. Keď bude podpísaná, Simon Cowell sa naplno pustí do hľadania druhej porotkyne.

Britney sľúbili 10 miliónov!

Podľa zdrojov webového portálu Deadline.com manažment hviezdy rokuje s tímom tvorcu súťaže Simona Cowella už mesiac. Na začiatku vyjednávaní sľúbili Spears 10 miliónov amerických dolárov (v prepočte približne 7,625 milióna eur).

Táto suma je už v súčasnosti vyššia a je pravdepodobné, že speváčka dostane viac ako jej kolegyňa Jennifer Lopez za hodnotenie v ostatnej sérii American Idol - 12 miliónov dolárov (v prepočte 9,151 milióna dolárov). Cowell spolu s televíziou Fox sa teraz sústreďujú na podpísanie zmluvy so Spears, aby sa mohli venovať obsadeniu druhého voľného porotcovského kresla.

Paula a Nicole dostali padáka!

Ide o náhradu za Paulu Abdul a Nicole Scherzinger, ktoré Cowell po prvej sezóne vyhodil, pretože chce šou viesť iným smerom. Jedinými stopercentnými porotcami a mentormi teda zatiaľ ostávajú Simon Cowell a producent a skladateľ L.A. Reid.

X Factor je súťaž, do ktorej sa môžu zapojiť jednotlivci, ale aj spevácke skupiny v akomkoľvek veku. Súťažiacich, ktorí postúpia z kastingov, rozdelia do štyroch skupín - dievčatá, chlapci, skupiny a účinkujúci nad 30 rokov. Každá skupina dostane svojho mentora (jedného z porotcov), ktorý ich sprevádza celou súťažou.

SPLASHNEWS

Súvisiace články

Najčítanejšie