Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bodyguard Britney Spears (30) prehovoril. Drogy a orgie...
Zdielať na

Bodyguard Britney Spears (30) prehovoril. Drogy a orgie...

História sa opakuje. Osobný strážca celebrity sa opäť raz rozhodol vytrúbiť do sveta, čo všetko zažil, keď mal tú možnosť byť v jej najtesnejšej blízkosti. Radosť z toho v tomto prípade vôbec nebude mať americká speváčka Britney Spears (30).

Na spisovateľa sa chce zahrať 31-ročný Fernando Flores, ktorý pracoval pre matku dvoch synov v roku 2010. Na svetlo sveta chce vyniesť polročné skúsenosti z vtedajšieho turné Britney Spears. Za tento relatívne krátky čas vraj nazbieral toľko šokujúcich poznatkov, že mu vystačia na napísanie knihy! Za tú mu vydavateľ, samozrejme, dobre zaplatí. Honorár okolo 800 tisíc eur je preňho dostatočnou motiváciou...

Hlavné témy: drogy a sex!

A kto by čítal knihu o Britney Spears, ak by v nej neboli pikantné informácie...?! Vraj ich tam má byť viac než dosť. Kľúčové témy chystaného diela sú jasné - sex a drogy. "Britney mal obrovský sexuálny apetít," dušuje sa jej bývalý bodyguard. Písať má aj o sexe v trojici s atraktívnymi tanečníkmi, ale aj o častých lesbických experimentoch. "Bol v tom alkohol, drogy, šantenie vo vírivkách, všetko možné," tvrdí Fernando Flores. Britney vraj bola často ako odtrhnutá z reťaze... Nie všetkého sa síce osobný strážca zúčastnil, mnoho sa ale dopočul a údajne sa o tom so speváčkou aj sám rozprával.

V roku 2010 ju žaloval za sexuálne obťažovanie

Nemožno ale zabudnúť na to, že práve Flores obvinil Britney Spears v októbri roku 2010 zo sexuálneho obťažovania a podal na ňu žalobu na súde v Los Angeles. Vraj mu opakovane dávala sexuálne návrhy, pozývala ho do svojej izby, aby sa mu ukazovala nahá.

Zároveň uviedol, že bila svoje deti opaskom, nútila ich jesť jedlá, na ktoré boli alergické a oddávala sa hlasnému neviazanému sexu, hoci synovia spali v tom isto apartmáne ako ona. Kniha by tak mala Floresovi poslúžiť aj ako podklad pre jeho žalobu, ďalšie súdne pojednávanie by sa totiž malo konať v tomto roku.

Súvisiace články

Najčítanejšie