Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Tomi Kid a Luky z Odsúdených sa pobili!
Zdielať na

Tomi Kid a Luky z Odsúdených sa pobili!

Boxer Tomi "Kid" Kovács sa zapísal do Guinnessovej knihy rekordov. Spolu so svojimi zverencami totiž vydržali v ringu celých 24 hodín. O tom, že to bola makačka sa presvedčil na vlastnej koži aj JOJkár Lukáš Hoffmann. Toho môžete poznať ako bachara zo seriálu Odsúdené.

Súčasťou pokusu o zápis do Guinnessovej knihy rekordov boli okrem boxovania chlapcov aj exhibičné zápasy známych tvárí. Takto sa do ringu s majstrom Tomi Kidom dostal Luky Hoffmann. Pred zápasom však neskrýval obavy. "Neviem, aké to je biť sa s Tomim Kidom. Poviem ti to po zápase, ak ešte budem mať zuby a budem môcť hovoriť," povedal pred zápasom Luky. 

Odniesli si to ústa a oko

Zápas trval 3x3 minúty a diváci sa mali na čo pozerať. Hoci išlo len o exhibíciu, došlo aj na tvrdšie útoky. "Trošku si odniesli oko a ústa, ale to patrí k tomuto športu. Ja som veľmi rád a určite sa budem pripravovať na to, aby som mu to na budúci rok vrátil," povedal Luky po zápase.

Na oslavu detský šampus a spánok

Zverenci Tomiho Kida sa v ringu spravodlivo striedali celých 24 hodín. Ak práve chlapci neboxovali o zápis do Guinessovej knihy rekordov, odpočívali na masérskych stoloch neďaleko ringu.

Hoci to nebolo ľahké, rekord nakoniec pokorili. "Išli sme za tým cieľom, že tých 24 hodín vydržíme. To sa nám podarilo a je to super... Dáme si nealkoholické nejaké šampanské, detské šampanské a pôjdeme domov spať. Asi budeme spať týždeň," povedal majster sveta Tomi Kid. 

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie