Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Boxer Tomi Kid priznáva: Bol som neverný
Zdielať na

Boxer Tomi Kid priznáva: Bol som neverný

Úspešný slovenský boxer Tomi Kid pre magazín Topstar otvorene prehovoril o stroskotanom manželstve. Teší sa s niekoľko týždňového syna Kristiána a dúfa, že deti z prvého manželstva mu odpustia.

K úspešným športovcom patria krásne ženy. A to vie aj slovenský boxer Tomi Kid. Ako sám priznal vždy mal sa okolo neho točili pekné baby. "Vždy som mal frajerky. Aj chalani povedali, že Tomi je sukničkár. Ale nie, nie som taký typ," tvrdí Tomi. 

Najťažší moment v živote

Kým zistil, že dokáže byť verný jednej žene, prežil to, čo neželá nikomu. Postavil sa pred svoje dve malé deti, ktoré má s prvou manželkou a povedal im, že od nich odchádza. 

"To bolo najťažšie. Im to povedať. Je to veľmi ťažké a potrápil som tie deti, ktoré najviac milujem a chcel by som im to nejako vrátiť a dúfam, že mi aj odpustia a snažím sa. Veľmi sa snažím," priznal Tomi. 

Do Dominiky, Tomiho súčasnej priateľky a matky syna Kristiána sa bezhlavo zaľúbil. Hoci ona neverila, že by ten vzťah mohol byť dlhodobý."Ja som šťastný a myslím si, že ona ma naučila veľa vecí. Sme šťastní," hovorí úspešný boxer. Dominiku aj malého Kristiána si obľúbili aj deti z prvého manželstva 9-ročná Klára Virág a 7-ročný Tomáško. 

Kto je Tomi Kid?

Tomáš Kovács začal s boxom ako šesť ročný a k tomuto športu ho priviedol otec.V roku 2009 sa stal majstrom sveta po víťazstve nad Keňanom Samsonom Onvangom. Vo februári 2011 získal v zápase s Hamzom Wandererom titul majstra Európy. Z 19-tich víťazných zápasov, trinásť krát súpera knockoutoval. 

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie