Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
VIDEO: Američania si uťahujú zo slovenskej hymny...
Zdielať na

VIDEO: Američania si uťahujú zo slovenskej hymny...

Úryvok slovenskej hymny sa objavil v americkom tínedžerskom seriáli A.N.T. Farm. Reakcie Slovákov na toto video sú na youtube.com veľmi zmiešané.

Sranda zo Slovenska

Niektorí diskutéri na youtube.com sú viacmenej pobúrení, že prečo si z nás Amerika robí srandu. No ruku na srdce, mnohokrát si robíme srandu aj my z Ameriky.

"Tak ďaleko od reality. Na to, aby vedeli našu hymnu by najprv museli vedieť, že kde a či vôbec existuje nejaké Slovensko. Toto video je science fiction pre americkú mládež. Tam sa učia na strednej to, čo u nás na druhom stupni," tvrdí jeden z diskutujúcich s prezývkou pornofa.

Jeden z diskutérov to zobral viac uvoľnenejšie. Podľa neho sa máme stať krajinou nečakaných zmien."Kurnik, vzali si do úst našu hymnu? Nuž... Na čase ju zmeniť na dačo modernejšie. Mali by sme byť krajina nečakaných zmien - Most Chucka Norrisa, hymna štýlu dubstep.. :)" uviedol cacheslovakia. 

A.N.T. Farm

Hlavná predstaviteľka Chyna Parksová je hudobne nadané dievča zaradené v A.N.T. programe, vďaka ktorému sa talentované deti dostanú na strednú školu o tri roky skôr než obvykle. Chyna musí zvládnuť nepriateľstvo ostatných študentov, aby medzi nich zapadla.

youtube.com

Súvisiace články

Najčítanejšie