Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Majka z Gurunu opäť v Tatrách! Spoznali by ste ju?
Zdielať na

Majka z Gurunu opäť v Tatrách! Spoznali by ste ju?

Pred štvrťstoročím bola idolom televíznej obrazovky, no teraz už nepatrí medzi tie osobnosti, ktoré ľudia spoznávajú na ulici. Už roky o nej nikto nepočul, no teraz sa opäť zjavila vo Vysokých Tatrách! Tak, ako kedysi. Nečakane sa tam ukázala Majka z Gurunu.

To je tá, čo chodila v gumákoch po vode a vedela perfektne rozmnožovať všetky predmety. Teraz sa ubytovala dokonca v rovnakom hoteli a rovnakej izbe ako vtedy, keď nosila ten fešný "prilbový" účes.

Na prvý pohľad neznáma pani

Dnes je to na prvý pohľad neznáma pani, no po chvíli je každému, kto videl legendárny seriál, jasné, kto stojí pred kamerou. Detská televízna hviezda, ktorú si pamätajú najmä terajší tridsiatnici. Zuzana Pravňanská, alias Majka z Gurunu. Na dlhé roky sa po nej akoby zľahla zem, no teraz sa po rokoch zjavila vo Vysokých Tatrách. "Pekne vás vítam po 30 rokoch tu na Štrbskom plese," zvítal sa s ňou Michal Fajin. Dnešný riaditeľ hotela, kde vtedy seriál natáčali.

Vtedy mala 8 rokov

V tom čase mala Zuzana Pravňaská 8 rokov. Odvtedy v Tatrách nebola. Ľudia, ktorí chodia do hotela so svojimi deťmi, či vnúčencami, im však o Majke z Gurunu a o tom, že známy seriál sa odohrával práve tu, vo veľkom rozprávajú. Od čias nakrúcania seriálu si známa detská herečka preskákala všeličím. Dnes pracuje ako chyžná v ubytovni, no na život si nesťažuje. "Mám dve dcéry a syna. A dokonca som už dvojnásobná babička," vraví.

Z natáčania jej neostala ani nahrávka, ani fotografie. Vraj na to nechcela až tak veľmi spomínať. Terajšiu návštevu Tatier ale neľutuje. "Milujem Tatry!," dušuje sa.

Zuzana_Pravňanská_Majka_z Gurunu

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie