Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Šok pre Bagárovej expriateľa! Otec Ruminky dostal vyhadzov, netušil o tom!
Zdielať na

Šok pre Bagárovej expriateľa! Otec Ruminky dostal vyhadzov, netušil o tom!

Archívna reportáž

O návrate do Oktagonu sa hovorí v súvislosti so zápasníkom UFC Makhmudom "Machom" Muradovom (34), bývalým partnerom speváčky Moniky Bagárovej (29), už od minulého roku. Teraz to začalo byť veľmi aktuálne po tom, čo ho nečakane "vykopli" z najvýznamnejšej zápasníckej organizácie UFC. Pritom iba pred dvomi mesiacmi s nimi podpísal nový kontrakt na 4 zápasy. Hlavnú rolu zrejme zohralo jeho oznámenie, že odstupuje od zápasu s Pereirom, ktorý sa mal konať tento víkend.

​V americkej organizácii zmiešaných bojových umení UFC so sídlom v Las Vegas pôsobil zápasník MakhmudMuradov s úspechom už niekoľko rokov. Podával kvalitné výkony, a tak s ním pred dvomi mesiacmi uzavreli zmluvu na ďalšie štyri zápasy. Po jeho nedávnom zápase s Khizrievom však musel skončiť iba po pár sekundách, po tom, čo mu súper zasadil škaredú ranu do tváre. Keď teraz Mach zo zdravotných dôvodov odvolal zápas s Pereirom, zrejme došla UFC trpezlivosť a rozlúčili sa s ním.

Muradov to vzápätí oznámil na sociálnej sieti. "Všetkých vás zdravím. Teraz som pristal v Istanbule a rovnako ako vy, dozvedel som sa novinku, že oddnes nie som zápasníkom UFC. Napísal som manažérovi. Neviem prečo, proste prišla správa, že ďakujeme vám za všetko, bla bla bla … Takže dôvod nenapísali, ale nevadí, život ide ďalej. Nechcel som tam skončiť tak skoro, ale osud je osud. Nie som sklamaný, ale asi trošku smutný," zveril sa s novinkou. Táto správa ale asi potešila promótera Oktagonu Ondřeja Novotného, ktorý potrebuje novú hviezdu za Karlosa Vémolu.

"Keď Muradov skončí v UFC, okamžite ho bude chcieť Ondro zlákať späť do Oktagonu a ponúkne mu zmluvu. Majú veľmi dobrý vzťah a určite nebude problém sa dohodnúť," povedal už vlani povedal informovaný zdroj pre Expres.cz. Hlavná hviezda Oktagonu, Karlos Vémola, by mal skončiť posledným zápasom s Attilom Véghom a Mach s dvomi miliónmi sledovateľov na sociálnej sieti by bol jeho adekvátnou náhradou. Sám Muradov zatiaľ nič nesľubuje. "Uvidíme, čo bude ďalej," odpísal neurčito. Pred rokom sa vyjadril, že návrat do Oktagonu je pre neho "zaujímavý", ale "všetko záleží na ponukách".

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vilém Cao (@willy.cao)

Najčítanejšie