Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Cibulkovej týždňové bábo na prvej prechádzke! Jakubko tlačil TAKÝTO luxusný kočík!
Zdielať na

Cibulkovej týždňové bábo na prvej prechádzke! Jakubko tlačil TAKÝTO luxusný kočík!

Archívna reportáž

Presne pred týždňom prišlo na svet druhé bábätko manželov Navarovcov. K rozkošnému Jakubkovi, ktorý v júni oslávi 3 roky, pribudla dcérka menom Nina.

​Len pred štyrmi dňami si Dominika s Michalom priviezli domov malý uzlíček lásky. Jakubko si musí zvyknúť, že už nie je jediný a je z neho veľký brat. To možno nebude také jednoduché, ako to pri niektorých prvorodených býva, keď prídu o svoje výsadné postavenie. No je jedna činnosť, pri ktorej sa na súrodenca môže bábo rozhodne plne spoľahnúť.

Po narodení a príchode domov je asi tretím najočakávanejším momentom pre rodinku prvé kočíkovanie. Krásna jarná sobota bola na veľkú premiéru ako stvorená. Dominika sa vybrala s Ninkou na prvú prechádzku a Jakubko pri tom nemohol chýbať. Celý nadšený, s pocitom veľkej dôležitosti, tlačil Jakubko kočík so svojou sestričkou uličkami bratislavského Starého Mesta. "Včerajšia prvá prechádzka a iba veľká bracháč mohol kočíkovať," napísala Cibulková k rozkošnému videu.

Dominika má rada extravaganciu, no pri výbere kočíka siahla po konzervatívnej klasike:

​A celkom jasne bolo vidno, aké "fáro" dostala malá Ninka. Pochopiteľne, nič priemerné, ani lacné. Luxusná značka založená Nemcami, no v súčasnosti už sídliaca v Hong Kongu patrí najmä medzi celebritami k najobľúbenejším. Pri dizajnovaní spolupracujú s mnohými známymi tvárami, no Dominika nesiahla po žiadnom farebnom či okrídlenom modeli. Vybrala si konzervatívnu čiernu v kombinácii so zlatou konštrukciou a hnedým koženým držadlom. Tento model sa predáva za zhruba 1 500 eur.

Jakubko si kočíkovanie užil, nikoho k tomu nepustil:

Instagram/DC

​Podobne Dominika nešetrila ani na Jakubkovi, ktorý mal kočík švédskej značky približne v rovnakej hodnote ako jeho sestra. No k tomu dostal ešte aj "vozidlo" skutočne luxusnej značky s iniciálkou F v hodnote vyše 2 000 eur. Ktovie, v čom sa ešte bude voziť jeho sestrička, rodičia iste šetriť nebudú.

Najčítanejšie