Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Beckhamova fotka s dcérou rozdúchala vášne! Úchylné, alebo prosto len otcovská láska..?
Zdielať na

Beckhamova fotka s dcérou rozdúchala vášne! Úchylné, alebo prosto len otcovská láska..?

Archívna reportáž

Je až neuveriteľné, čo všetko dokáže medzi ľuďmi rozdúchať vášne, a čo dokážu kritizovať. Keď už ale majú niektorí problém s rodičovskou láskou je skôr na zamyslenie, či ich život nie je na zamyslenie smutný. Inak si nemožno vysvetliť, ako niekomu môže prekážať prejav lásky otca k dcére, aký zverejnil slávny bývalý futbalista David Beckham.

Hrdý otec David Beckham sa podelil o pekný moment medzi ním a 10-ročnou dcérou Harper, keď ju počas rannej prechádzky pobozkal na pery.  Bývalá 46-ročná futbalová hviezda sa pritom už predtým po zverejnení podobných fotografií stretla s tvrdou reakciou fanúšikov, ktorí trvali na tom, že bozkávať deti na pery je "úplne nesprávne". Napriek intenzívnej kritike sa hrdý otec David v piatok na Instagrame podelil o ďalší záber, na ktorom sa s Harper delí o krásny moment otca a dcéry.

David, ktorý má Harper ako najmladšieho dieťa so 47-ročnou manželkou Victoriou, k fotografii napísal: "Otecko a princezná Leia sa dnes ráno krásne prechádzali." Napriek jeho dobre mienenému príspevku sa do sekcie komentárov nahrnuli nespokojní fanúšikovia, aby dali svetu najavo svoje nikým nevyžiadané názory a tvrdili, že Harper je "príliš stará" na to, aby ju otec bozkával na pery.

Potetovaný futbalista sa v úlohe otca vyslovene našiel:

"Je už veľké dievča, je čas, aby si ju prestal bozkávať na pery. Je nesprávne takto bozkávať svoju dcéru," naliehal jeden z fanúšikov. "Prepáč, ale nie je už trochu veľká na to, aby si ju bozkával na pery? Zdá sa mi to trochu nevhodné," ozval sa ďalší. "Prestaňte s tými bozkávajúcimi sa fotkami! Je to fakt divné," posťažoval sa tretí. Hoci sa objavilo niekoľko podobne negatívnych komentárov, dobré napokon celkom jednoznačne prevážili a väčšina Davidových obdivovateľov sa nad fotkou rozplývala.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham)

"Je to krásne! Harper je také šťastné dievča, že má takého citlivého otca, ako si ty," napísal jeden z používateľov Instagramu. Ďalší dodal: "Skutočne nechápem, ako to ľudia sexualizujú. Sú to predsa otec a dcéra." To je zrejme najtrefnejší názor, keď ľuďom celkom prirodzené veci prekážajú neraz preto, že nevedia spracovať vlastnú sexualitu. Prípadne možno zažili detstvo, keď im lásku podobne pekným spôsobom nikto neprejavoval. V prípade Beckhama to nebolo prvýkrát, čo rozpútal vášne fotkou, na ktorej bozkáva svoju dcéru Harper na pery. Rovnakú pridal na Silvestra, ale aj v roku 2020. Zdá sa, že ho hlúpe názory niektorých ľudí vôbec nezaujímajú, alebo dokonca sa možno rozhodol cez svoje fotky vyslovene pre "kampaň" na otcovskú lásku.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie