Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Tehotenstvo bol šok, po pôrode sa chce Serena hneď vrátiť na kurty
Zdielať na

Tehotenstvo bol šok, po pôrode sa chce Serena hneď vrátiť na kurty

Americká tenisová hviezda Serena Williams (35) čaká svojho prvého potomka. Narodí sa na konci jesene. Aj napriek tomu, že sa na úlohu matky mimoriadne teší, už teraz má jasno, že sa chce v januári vrátiť na kurty a pokračovať v kariére.

Najlepšiu tenistku sveta po narodení dieťaťa nečaká klasická materská dovolenka. Plánuje sa čo najskôr vrátiť k tenisvej rakete. 

"Môj športový príbeh ešte nie je na konci," povedala Serena Williams v rozhovore. Hoci si dieťa priala, pôvodne si myslela, že sa jej len búria hormóny. Tehotenstvo bolo pre ňu poriadnym prekvapením

Cítila sa psychicky zvláštne, a tak ju kamarátka presvedčila, aby si kúpila tehotenský test. "Prišlo mi to smiešne, chcela som sa uistiť, že sa moja priateľka mýli. Keď sa ale ukázalo, že som v tom, niekoľkokrát som to kontrolovala. V tej sekunde sa mi zastavilo srdce," pokračovala.

​Hneď myslela na to, že má pred sebou dôležitý zápas. "Plánovala som, že tento rok vyhrám Wimbledon," smiala sa. 

https://www.instagram.com/p/BV2OBwKBCsx/?taken-by=serenawilliams

Rovnako bol v šoku aj jej partner, americký miliardár Alexis Ohanian, ktorý nemohol uveriť tomu, že sa stane otcom. Prominentní rodičia si vraj nedali povedať pohlavie, avšak Serenina sestra Venus prezradila, že jej úspešnejšia sestra čaká dievčatko.

https://www.instagram.com/p/BV2C7NehOVi/?taken-by=serenawilliams

Súvisiace články

Najčítanejšie