Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Atlétka Lolo Jones (30) je stále panna
Zdielať na
Šport

Atlétka Lolo Jones (30) je stále panna

Je nezadaná, krásna a úspešná. Majsterka sveta v behu na 100 metrov cez prekážky Lolo Johnsová opäť raz prekvapila celý svet.

Američanke asi štvrté miesto v behu na 100 metrov cez prekážky v Londýne nestačilo. Byť na letnej aj zimnej olympiáde začína byť módnym hitom. Po českej cyklistke a rýchlokorčuliarke Sáblikovej sa na niečo podobné dala nahovoriť aj Lolo Jonesová. 30-ročná americká kráska vymení tartan za boby.

Majsterka sveta v behu na 100 metrov cez prekážky sa dostala do americkej nominácie na Svetový pohár, ktorý bude kvalifikáciou do Soči 2014. Mimochodom Jonesová je považovaná za jednu z najkrajších žien planéty a stále je nezadaná a k tomu ešte aj panna. Pri tréningoch a pretekoch vraj na nikoho nemá čas...

"Chcela by som pannám odkázať, že je to najťažšia vec, akú som kedy urobila. Je to tvrdšie ako výcvik na olympijské hry, tvrdší ako absolvovanie vysokej školy... vydržať do svadby," hovorí. Meno Lori zdedila atlétka po svojej mame. Avšak ako sama priznala, zmenila si ho potom, čo vždy keď niekto telefonoval k nim domov, nevedeli, ktorú Lori si volajúci pýta k telefónu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj:Iveta Minarovičová, Peter Hollý

Zdielať na

Najčítanejšie