Jasno
13°
Bratislava
Dobromila
28.10.2024
Agáta vysvetlila, prečo vykopla brata zo šou! TENTO dôvod by asi čakal málokto!
Zdielať na

Agáta vysvetlila, prečo vykopla brata zo šou! TENTO dôvod by asi čakal málokto!

Zdroj: youtube/screenshot

Po tom, čo sa Agáta Hanychová vyjadrila o svojom bratovi Vincentovi ako o "nafúkancovi", a preto s ním ukončila spoluprácu na ich spoločnom podcaste Agáta a Vincent - Bez pózy, už zmenila rétoriku. Nie je to iste prvýkrát, čo sa spolu pohádali, obaja majú ohnivé povahy, no vždy sa zas neskôr pomerili. Čo však raz povie verejne, už späť nevráti, no jej novú verziu vysvetlenia, prečo "vykopla" z podcastu Vincenta, asi nikto nečakal.

​​Snáď iba tí najskalnejší fanúšikovia Agáty Hanychovej jej veria všetko, čo tvrdí. V skutočnosti až príliš často mení svoje vyjadrenia či názory, čo na ňu nevrhá príliš dobré svetlo. Jej nevlastný brat Vincent Navrátil s ňou má problém kvôli jej neustálym kauzám, najmä s expartnerom Jaromírom Soukupom, čo mu už zasahuje aj do jeho súkromia. "Každý človek chce mať svoju cestu, svoju vlastnú identitu. A je ťažké mať svoju identitu, keď žijete v tieni niekoho, kto žije diametrálne odlišný život, než ste si vy vybrali," namieta. Hádkou ukončili aj spoluprácu na podcaste Bez pózy - Agáta v jej streame povedala, že sa "pohádali", lebo je "nafúkaný".

​To však už neplatí, všetko je inak, ako uviedla pre eXtra.cz. "To, že je nafúkaný, som prosto len tak povedala, pretože už som prosto strašne unavená a už ma všetko se*ie," otočila svoj názor. Na jej novej verzii ale môže byť kus pravdy. "Bolo to preto, že brat toho má veľa, a ja som tam vzala druhého brata, ktorý nemá v podstate čo jesť, pretože sprevádza po Prahe za dve stovky na štyri hodiny, je to intelektuál, takže som ten džob dohodila svojmu druhému bráchovi, aby si mohol kúpiť trebárs špagety," podala vysvetlenie so sebe vlastným humorom. Ako spomínala pred časom, brat Cyril ukončil predaj občerstvenia, keď mu už niekoľkýkrát vykradli maringotku.

Cyril je intelektuál, ktorý nie je ochotný s úrovňou klesnúť, hoci aj za cenu nižšieho príjmu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Café Poeta (@cafepoeta_cyril)

Cyril je zjavne introvert. Má poetickú dušu, píše básne a prekladá z hispánskych jazykov. Roky žil v zahraničí, po návrate žije v ústraní. "On toho nahovorí veľa, ale tak, že mu väčšinou nerozumiem. Hovorí veľmi zložito, je hrozne sčítaný a chytrý," vyzdvihla brata Cyrila s tým, že hostí do ich podcastu vyberá on. "Teraz sme mali dvojhodinový rozhovor s huslistom, tak ja len dúfam, že to bude niekoho baviť," zasmiala sa Agáta, ktorá si udržuje svojich sledovateľov najmä škandálmi a nie intelektuálnou náplňou. "Sú to ozaj také profesie, ktoré sú mi úplne cudzie, budeme tam mať nejakého filozofa... pre mňa je to skvelé, že sa niečo dozviem, brat väčšinou ten rozhovor vedie a ja len sedím a počúvam," zhodnotila triezvo svoje možnosti a neostáva iné, ako držať Cyrilovi palce, lebo bulvárnych podcastov je kopa a priviesť Agátu a jej "holčičky" aj k inteligentnejšej náplni by bolo chvályhodné.

Agáta v podcaste s obomi bratmi:

Najčítanejšie