Jasno
16°
Bratislava
Dobromila
28.10.2024
Čakal TOTO Prachař od svojej frajerky?! Tajne ho nakrútila na mobil a video ZVEREJNILA!
Zdielať na

Čakal TOTO Prachař od svojej frajerky?! Tajne ho nakrútila na mobil a video ZVEREJNILA!

Archívna reportáž

Zdá sa, že vzťah Jakuba Prachařa (41) a Sary Sandevy (27), ktorý začal pred tromi rokmi pri nakrúcaní seriálu Dvojka na zabití, stále prekvitá. Neprekáža im ani štrnásťročný vekový rozdiel, nepochybne aj vďaka Jakubovej veselej povahe. Sara, ktorá je macedónskou rodáčkou, je podobne temperamentná ako Kubo, a tak to vraj je u nich občas divoké. Nasvedčuje tomu aj video s rozvášneným Prachařom, ktoré Sara zverejnila na sociálnej sieti.

​Popri láske k Sare Sandeve sa Jakub Prachař netají už roky svojou láskou, či priam ultras vášňou k pražskému futbalovému klubu Slávia. Je to už rodinná tradícia, aj jeho dedo, známy herec Iľja Prachař (†81) bol zarytým fanúšikom Slávie, nasledoval ho v tom aj jeho syn David (65) a zas jeho synovia. Zdá sa, že Jakub k tomu vedie aj jeho dcéru Miu. Pred dvomi rokmi dokonca porušil svoju zásadu nezverejňovať jej snímky na sociálnej sieti, aby ukázal, ako fandí spolu s ním na jednom zápase. "Prvýkrát na Slávii :). A naposledy na mojom Instagrame. Nech žije Slávia a Mia Prachařová. Góóóóól," komentoval fotografiu, kde sedí pri ňom jeho vysmiata dcéra.

Zdá sa, že jeho fanúšikovstvu sa rada prispôsobuje aj Sara. "Tak to moje milované dievča nechalo večer na mne. A zobrala si aj šál. Nech žije Slávia a Sara Sandeva," napísal Jakub pred časom k ich spoločnej fotke z futbalového štadióna. Keď však futbalisti nehrajú v Prahe, Kubo si zasadne k televízoru, ako to bolo aj aktuálne, a fandí ako o život. Sara sa rozhodla, že to stojí za zdieľanie s verejnosťou a tajne ho pri tom zachytila na mobil a video zdieľala na sociálnej sieti. Slavia hrala so španielskym klubom Athletico Bilbao v rámci Európskej ligy. "Vy svi*e!", počuť vo videu rozvášneného Kuba. Potom sa zas rozplýval: "Oni sú skvelí. Ja ich milujem, oni sú tak snaživí chlapci. To je radosť prosto."

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sara Sandeva (@sarasandeva)

Mrzelo ho, keď napokon po dobrom výkone Slavia prehrala 0:1. "No práve, to sú tie kúsočky, a potom dostaneme figu z ho*na," rozladene konštatoval Prachař. Video zaznamenalo veľký úspech u Sáriných sledovateľov, počas pár hodín malo mať až 250 tisíc zhliadnutí a mnoho nadšených komentárov. Je vidieť, že Jakuba obdivujú aj Sárine sledovateľky. Otázne je, ako nadšene prijal toto "zverejnenie", no zrejme s tým problém nemal - na svoju lásku ku klubu je patrične hrdý a nič tak strašné v zápale vášne nepovedal...

Najčítanejšie