Zatiahnuté
14°
Bratislava
Sabína
27.10.2024
Smutné priznanie tehotnej Lely Vémoly! O jedno bábo prišla!
Zdielať na

Smutné priznanie tehotnej Lely Vémoly! O jedno bábo prišla!

Archívna reportáž

Po tom, čo Lela Vémola (35) oficiálne oznámila tretie tehotenstvo, sa postupne zveruje aj s ďalšími tajomstvami zo súkromia. Jedno z nich je ale skutočne smutné. Aj Lela, tak ako mnohé žecny, má už, žiaľ, skúsenosť so stratou bábätka.

​Hneď po svadbe Lely Ceterovej a Karlosa Vémolu (39) sa začalo okamžite klebetiť o rozšírení ich rodiny. Karlos sa kasal, že to budú zaiste dvojičky, no postupne sa popri jeho problémoch s chovom exotických zvierat, za čo mu hrozilo aj väzenie, už o ďalších potomkoch nezmieňoval. O to väčšie bolo prekvapenie, keď sa minulý víkend spolu s manželkou Lelou pochválili, že zhruba o pol roka privítajú na svet ďalšieho syna, ktorého pomenovali Arnold.

So svojimi skúsenosťami s otehotnením sa Lela až nečakane úprimne zverila pre Blesk. "Áno, stane sa to vždy po veľkých zápasoch, ale Karlos musí zvíťaziť! Vždy sa to nejako zadarí. Bolo to tak pri Lilli, bolo to tak pri Rockym a rovnako tak aj teraz," prezradila Lela. No ešte viac prekvapila smutným priznaním, o ktorom doteraz mlčala: "Pravda je taká, že už som raz potratila, stalo sa to po Rockym. Ale vôbec som to neventilovala."

Aj pre bolestný zážitok je Lela veľmi šťastná a vďačná za bábo pod srdcom:

"Som preto veľmi rada, že sa to podarilo, je to taký dar od Boha a sme za to veľmi šťastní. Aj preto som to tak dlho tajila, nikam som nechodila, stále som nosila voľné veci, aby to nikto na mne nevidel. Ani som si nedávala fotky na sociálne siete, aby náhodou nebolo vidieť ani náznak. S Karlosom sme to maskovali, aby som mala pokoj a aby som to najhoršie obdobie, ktoré má žena v prvom trimestri, prežila v pokoji. Teraz som už v štvrtom mesiaci," zverila sa s tým, že Karlos už plánuje ďalšie dvojičky, no ona vzhľadom na údajnú nutnosť pôrodov cisárskym rezom, má svoje limity.

Najčítanejšie