Skoro jasno
13°
Bratislava
Kvetoslava
24.10.2024
Brzobohatý trpko o rozvode s Kuchařovou: Zničila mi kariéru, skončil som na tabletkách!
Zdielať na

Brzobohatý trpko o rozvode s Kuchařovou: Zničila mi kariéru, skončil som na tabletkách!

Archívna reportáž

Už druhý rok rezonuje kauza exmanželov Taťány Kuchařovej (36) a Ondřeja Brzobohatého (41). Kedysi pár snov, ona Miss World z roku 2006, on úspešný hudobník zo známej hereckej rodiny, na seba po ich rozvode chŕlia samé nechutnosti. Poznačilo to psychiku oboch, ako aj ich kariéru. No počas súdneho pojednávania ohľadom Ondřejovej žaloby za očierňovanie exmanželkou, sa Táňa rozhodla stiahnuť do úzadia, zatiaľ čo Brzobohatý si už neberie servítky.

​Dôkazom toho, ako ľahko sa môže premeniť láska v nenávisť, sú aj už exmanželia Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý. V roku 2021 si v júni po piatich rokoch na Ondřejov podnet obnovili manželský sľub a Táňa si s ním, podľa jej slov, plánovala založiť rodinu, keď sa zrazu koncom augusta z ich bytu odsťahoval. Ako neskôr Táňa priznala, už nejakú dobu predtým prežívali krízu a navštevovali psychológa. Keď zistila, že krátko po jeho odchode už aj intenzívne flirtoval s istou tanečnicou, podala žiadosť o rozvod. Na jar 2022 ich súd rozviedol, to sa už Ondřej netajil novou partnerkou, súčasnou manželkou Danielou.

Táňa Kuchařová sa neskôr vyjadrila pre Blesk, že jej manželstvo s Ondřejom by sa dalo charakterizovať slovami ako ilúzia, klamstvo, manipulácia a ich manželstvo chce preto anulovať aj cirkevne. To, čo sa však vlani vlani prevalilo údajne na jej podnet, že muzikant má záľubu v drag queen a iné pikantnosti, rozčúlilo Brzobohatého do biela a zažaloval ju za to na súde. Aktuálne na už štvrtom pojednávaní bez Tániinej účasti, ktorú zastupuje právnik Ronald Němec, sa Brzobohatý vo výpovedi vyjadril k jej cirkevnej žalobe, že to "bola len znôška klamstiev a ohováraní" čo je "čisto len výsledok ohrdnutosti zo stavu nášho vzťahu".

Spočiatku sa zdalo, že rozvod nebude až taký dramatický:

​Spomenul, ako sa mu exmanželka vyhrážala, že ho zničí, ak sa s ňou rozvedie. "Už vtedy som vytušil, ako vie byť pomstychtivá. Hrozné, kam až bola schopná zájsť v túžbe ma zničiť...," tvrdil s tým, že vedel, keď mu z Blesku ukázali jeho fotky ako drag queen, že je za tým Táňa. Požiadal ju vraj, aby to nevyhrocovala a nemuselo to skončiť na súde, stačilo mu jej ospravedlnenie. To sa ale nestalo, naopak. "Zrušili mi x akcií, nehovoriac o tom, čo si musela a musí zažiť moja rodina, blízki a priatelia. Prvýkrát v živote som skončil na práškoch...,"posťažoval sa. Cirkevný právnik, ktorý zastupuje na súde Kuchařovú, jej ale verí a je si istý, že súd vyhrajú. No rovnako isté je, že verejnosť sa stavia skôr na Ondřejovu stranu a Táňa nepochybne prišla o sympatie mnohých. Bolo to ozaj nutné..?

Najčítanejšie